Sporturi

Simona Halep a decis ce va face pe 1 decembrie! Planurile liderului mondial de Ziua Naţională a României

30.11.2018 | 13:50
Simona Halep a decis ce va face pe 1 decembrie Planurile liderului mondial de Ziua Nationala a Romaniei

Simona Halep a decis ce va face de Ziua Naţională a României. Românca din fruntea clasamentului mondial din WTA s-a hotărât ce va face de 1 decembrie. Chiar dacă a revenit pe terenul de tenis mai devreme decât anticipa, Simona nu va sta de 1 decembrie doar pe terenul de tenis sau în sala de forţă. Constănţeanca în vârstă de 27 de ani nu mai priveşte în trecut, demonstrează că sărbătoarea românilor este mult mai importantă decât evenimentele neplăcute pe care le-a întâmpinat anul trecut şi va participa la Parada Militară ce va avea loc de Ziua Naţională a României, potrivit informaţiilor furnizate de Telekom Sport.

Deşi în urmă cu un an nu a putut asista la Parada de Ziua Naţională a României pentru că nu a avut invitaţie, Simona Halep nu s-a supărat pe autorităţi şi a decis să meargă şi în 2018 la evenimentele organizate de 1 decembrie. În 2017, actualul număr 1 din WTA a fost invitată la Paradă de Președinția României, dar nu a avut documentul printat pe hârtie și dovada de pe telefon nu i-a fost luată în calcul, iar sportiva nu a fost primită.

Ce planuri are liderul mondial din WTA pentru 1 decembrie

Întâmplarea a fost povestită de către primul număr 1 din istoria clasamentului ATP, Ilie Năstase, care s-a arătat profund dezamăgit de comportamentul autorităţilor în acest context. “Pot să să vă spun că Simona a fost invitată oficial de Preşedinţie şi nu s-a dus cu invitaţia scrisă, a transpus-o pe telefon, electronic. S-a dus cu telefonul să arate invitaţia şi i-au zis că nu e valabilă. Nu au primit-o nici pe ea”, a declarat Ilie Năstase, la vremea respectivă, pentru Antena Stars.

Totuşi, Halep nu a purtat supărarea după acel episod, iar anul acesta va fi prezentă la Parada de Ziua Naţională a României, o sărbătoare la care Simona ţine foarte mult, ea însăşi fiind cea mai mare reprezentantă a ţării noastre în ultimii ani, reuşind performanţe notabile la nivel mondial, totul sub tricolor. După parada militară, Simona va merge, seara, la recepţia oficială de la Cotroceni, acolo unde preşedintele Klaus Iohannis îi va avea, printre invitaţi, şi pe Ilie Năstase sau Gheorghe Hagi.

Tags: