Sporturi

Simona Halep a făcut public cadoul primit de la Darren Cahill: “Înseamnă enorm! Spune exact povestea mea!” Video

02.11.2018 | 19:30
Simona Halep a facut public cadoul primit de la Darren Cahill Inseamna enorm Spune exact povestea mea Video

Simona Halep a făcut public cadoul primit de la Darren Cahill. Liderul mondial din WTA, care a fost aleasă în acest an în premieră cea mai bună jucătoare a sezonului, a publicat pe reţelele de socializare, vineri, un videoclip realizat pentru ea de către Darren Cahill, care însumează călătoria incredibilă pe care echipa româncei în frunte cu cea mai bună jucătoare a lumii au parcurs-o, iar pe fundal se aud sfaturi şi mesaje motivaţionale.

“Am primit un cadou foarte special săptămâna trecută. Un video care înseamnă mult pentru mine, pentru că acele cuvinte şi principia mi s-au spus în mod repetat în ultimii doi ani, în special în momentele grele şi după înfrângerile dure. Au devenit motivaţia mea pentru a mă antrena şi a concura din toate puterile. De a nu irosi nicio zi şi de a lupta pentru visele mele. Trebuia să fie privat, dar mi-ar plăcea să îl împărtăţesc cu voi”, a fost mesajul Simonei Halep la videoclipul postat pe Twitter.

Simona Halep a postat videoclipul pe care l-a primit în dar de la Darren Cahill

Pe fundal, mai multe mesaje motivaţionale se aud, în timp ce imaginile cu cea mai bună tenismenă a lumii se derulează. “Trebuie să crezi că punctele se vor conecta în viitorul tău. Trebuie să crezi în ceva, în Dumnezeul tău, în destin, în viața ta. Dacă vei crede că punctele se vor uni în viitor, asta te va ajuta să îți urmărești inima. Timpul tău este limitat. Nu îl irosi trăind viața altcuiva. Nu trăi din rezultatele vieții altcuiva. Nu lăsa zgomotul opiniilor altor oameni să reprezinte vocea ta. Trebuie să găsești ce iubești. Vei fi satisfăcută atunci când vei face ce iubești. Dacă nu ai găsit încă acest lucru, caută-l în continuare, chiar dacă vei avea suișuri și coborâșuri”, sunt doar câteva dintre mesajele rostite în materialul video.

De asemenea, suporterii româncei au fost extrem de încântaţi să vadă o nouă confirmare a parteneriatului de mare succes dintre Simona Halep şi Darren Cahill. “Este uimitor! Am rămas fără cuvinte, acest videoclip m-a emoţionat foarte tare, îţi mulţumim, Simona, pentru că l-ai împărtăşit cu noi”; “Un videoclip birliant!”; “Atât de motivaţional! Voi doi sunteţi făcuţi să lucraţi împreună”, au fost doar câteva dintre reacţiile fanilor pe reţelele de socializare.