Sporturi

Simona Halep a fost felicitată de Novak Djokovic! Ce şi-au spus liderii mondiali

15.12.2018 | 15:50
Simona Halep a fost felicitata de Novak Djokovic Ce siau spus liderii mondiali
ADVERTISEMENT

Simona Halep a fost felicitată de Novak Djokovic. Românca din fruntea clasamentului mondial nu scapă din vedere niciun titlu acordat la final de sezon şi câştigă pe bandă rulantă premiile puse la bătaie de WTA şi ITF. De curând, Simona Halep, în vârstă de 27 de ani, a fost desemnată campioană mondială în 2018 de către Federația Internațională de Tenis (ITF).

De partea cealaltă, în circuitul masculin de tenis, liderul mondial, sârbul Novak Djokovic, a primit titlul de campion mondial la simplu masculin, în timp ce Katerina Siniakova şi Barbora Krejcikova au luat tilul ITF la dublu feminin, iar Mike Bryan şi Jack Sock la dublu masculin. Marele campion sârb şi-a felicitat corespondenta din clasamentul mondial de tenis printr-un mesaj pe Twitter.

ADVERTISEMENT

Românca de pe primul loc WTA a fost felicitată de sârbul Djokovic

“Felicitări, Simona”, a scris Novak Djokovic pe contul personal de Twitter. Sportiva noastră a răspuns la scurt timp, mulţumindu-i sârbului şi felicitându-l la rându-i. “Mulţumesc, Nole! Şi ţie”, a răspuns Simona, care s-a declarat de-a dreptul onorată pentru această distincţie. “E o mare onoare să fiu numită campioană mondială ITF pentru prima oară. A fost un an incredibil, în care am câştigat primul meu titlu de Grand Slam la Roland Garros şi termin anul ca numărul unu în lume. Să primesc o astfel de recunoaştere este ceva special şi îmi dă o motivaţie în plus să continui să muncesc”, a declarat Simona Halep după ce a primit titlu de campioană mondială în 2018 din partea ITF.

De asemenea, sportiva noastră a mai bifat un titlu în acest final de an. Ea a primit din partea WTA și trofeul de “lovitura anului”, în urma voturilor fanilor sportului alb exprimate pe site-ul oficial al WTA. O contrascurtă de excepție pe care Simona a reușit-o la turneul de la Miami a reușit să obțină nu mai puțin de 48 de procente din opțiunile votanților.

ADVERTISEMENT