Sporturi

Simona Halep a început recuperarea! Fotografia postată de liderul mondial pe reţelele de socializare

29.10.2018 | 19:28
Simona Halep a inceput recuperarea Fotografia postata de liderul mondial pe retelele de socializare

Simona Halep a început recuperarea după ce a fost diagnosticată cu hernie de disc! Simona Halep a aflat în săptămânile trecute că suferă de hernie de disc, însă intervenţia chirurgicală nu intră în discuţie. După ce s-a întors în ţară din Singapore, sportiva noastră a declarat că îşi va dedica trei sau patru săptămâni pentru exerciţii şi recuperare în vederea sezonului ce urmează.

“Voi face recuperare la spate, pentru că trebuie să mă fac bine. O să fiu în fiecare zi în sala de gimnastică, aşa că nu se vor schimba prea multe lucruri. Operaţia este exclusă. Este exclus să mă operez, am nevoie de o pauză de 3-4 săptămâni, voi merge acasă şi voi face multa gimnastică şi fizioterapie. Am nevoie de recuperare şi de vacanţă, vacanţă, vacanţă! Am patru destinaţii posibile, o să văd unde merg”, a spus Simona Halep la revenirea în ţară.

Simona Halep trage din greu în sala de forţă pentru a fi gata de noul sezon

Luni, liderul mondial din WTA a intrat în sala de forţă şi a publicat pe reţelele de socializare o fotografie în care este surprinsă cum face exerciţii de recuperare. Alături de ea, în sala de forţă, este şi preparatorul ei fizic, Teo Cercel, care se asigură să Simona nu face niciun pas greşit în procesul ei de a reveni la forma de dinainte de durerile insuportabile de la spate.

Simona Halep, exerciţii în sala de forţă

De altfel, Simona este hotărâtă să revină cât mai repede cu putinţă pe terenul de tenis, însă constănţeanca în vârstă de 28 de ani nu este dispusă să-şi rişte sănătatea revenind prea devreme la tenis. “Probabil în decembrie voi lua iar rachetă în mâna să încep antrenamentele și să văd cum mă simt după recuperare și repaos total”, declara Simona Halep în urmă cu o săptămână, când era la Singapore. Chiar dacă nu a jucat, ea a fost prezentă la Turneul Campioanelor pentru a primi diferite distincţii, dar şi pentru a sta de vorbă cu jurnaliştii prezenţi.

Tags: