Sporturi

Simona Halep a mai scăpat de o adversară puternică la Wimbledon 2018! Johanna Konta a părăsit competiţia

05.07.2018 | 20:28
Simona Halep a mai scapat de o adversara puternica la Wimbledon 2018 Johanna Konta a parasit competitia
ADVERTISEMENT

Simona Halep a mai scăpat de o adversară puternică la Wimbledon 2018. Johanna Konta a fost eliminată în turul secund la All England Club de către Dominika Cibulkova.

Johanna Konta, jucătoarea care anul trecut a eliminat-o pe Simona Halep în sferturile de finală, a fost învinsă, joi, în turul al doilea al turneului de la Wimbledon. Britanica, locul 24 WTA şi cap de serie numărul 22, a pierdut, cu 3-6, 4-6, în faţa sportivei din Slovacia, Dominika Cibulkova, locul 33 WTA, după un meci care a durat 78 de minute. Totul despre turneul de tenis de la Wimbledon 2018.

ADVERTISEMENT

Konta, semifinalistă anul trecut, era pe partea de tablou a Simonei Halep şi o putea întâlni pe jucătoarea română în optimi. Cibulkova va evolua în turul al treilea cu belgianca Elise Mertens, lcoul 15 WTA şi cap de serie 15, care a trecut, cu scorul de 6-1, 6-3, de americanca Sachia Vickery, locul 83 WTA, în 54 de minute. Învingătoarea din meciul Cibulkova – Mertens va evolua în optimi cu câştigătoarea din meciul Simona Halep, locul I WTA – Su-Wei Hsieh (Taiwan), locul 48 WTA.

Wimbledon 2018, plin de surprize pe tabloul feminin

La această ediție a Wimbledon-ului au fost eliminate o mulțime de favorite până acum. Caroline Wozniacki, locul 2 mondial, a pierdut în turul secund în fața rusoaicei Makarova, scor 6-4, 1-6, 5-7. Au mai părăsit competiția Elina Svitolina, Sloane Stephens, Caroline Garcia sau Petra Kvitova, cea care era văzută drept principala favorită la câștigarea turneului. Sloane Stepehens, finalista de la Roland Garros, a fost eliminată în primul tur de Donna Vekic. Au mai părăsit competiția și alte nume importante cum ar fi Maria Sharapova, Coco Vandeweghe și Anastasia Pavlyuchenkova.

ADVERTISEMENT
Tags: