Simona Halep

Simona Halep a plecat la Singapore! Va juca la Turneul Campioanelor?

16.10.2018 | 21:08
Simona Halep a plecat la Singapore Va juca la Turneul Campioanelor

Jucătoarea de tenis Simona Halep a plecat, marți, la Singapore pentru Turneul Campioanelor, după ce a renunțat să mai joace în competiția de la Moscova din cauza accidentării de la spate. Sportiva în vârstă de 27 de ani suferă de o hernie de disc care i-a pus mari probleme în turneele asiatice din această toamnă.

Simona Halep, care și-a anunțat retragerea de la penultimul turneu al anului printr-o postare pe Twitter, este în pericol de a nu putea juca nici la Turneul Campioanelor. Într-o conferință de presă susținută la Moscova, ea a spus că dacă nu va juca în capitala Rusiei este foarte probabil să nu poată evolua nici la Singapore.

Simona Halep a plecat la Singapore cu Turkish Airlines

După ce a anunțat că nu poate juca la Kremlin Cup, Simona Halep a părăsit capitala Rusiei și a plecat la Singapore cu o aeronavă a Turkish Airlines. Ea a postat o poză pe contul de Instagram din interiorul aeronavei în care apare alături de preparatorul fizic Teo Cercel și de fizioterapeutul Andrei Cristofor.

Simona Halep alăpturi de Teo Cercel și Andrei Cristofor în avionul care o duce la Singapore
Simona Halep alăpturi de Teo Cercel și Andrei Cristofor în avionul care o duce la Singapore

Fostul mare tenismen Ilie Năstase, care a pregătit-o în trecut pe Simona Halep în meciurile de Fed Cup, speră ca retragerea de la Moscova să fie doar o decizie tactică, iar accidentarea să nu fie chiar atât de gravă. În schimb, jurnalistul Cristian Tudor Popescu crede că șansele liderului clasamentului WTA de a evolua la Turneul Campioanelor sunt destul de mici. El i-a acuzat pe oamenii din staful jucătoarei că au forțat recuperarea după hernia de disc și consideră că Simona Halep ar trebui să se concentreze în acest moment pe sezonul viitor.

Turneul Campioanelor de la Singapore se va juca în perioada 21-28 octombrie. Chiar dacă nu va evolua în marea finală a sezonului, Simona Halep va primi din partea WTA trofeul pentru faptul că va termina anul 2018 pe locul 1.

Tags: