Sporturi

Nebunie la Arena Națională. Simona a cântat imnul cu 20.000 de fani. Video

Nebunie la Arena Nationala Simona a cantat imnul cu 20000 de fani Video

Simona Halep prezintă trofeul câștigat la Roland Garros pe Arena Națională din București. Liderul clasamentului mondial a sosit în această după-amiază de la Paris.


UPDATE, ora 20:31 / Marcel Pavel a cântat o piesă din repertoriul lui Andrea Bocelli, Simona fiind fanul acestuia.


UPDATE, ora 20:29 / Monica Anghel a interpretat melodia ”Simply the best” a Tinei Turner, iar după ce a dansat puțin, Simona Halep a acordat autografe copiilor prezenți pe gazon.


UPDATE, ora 20:28 / În cadrul evenimentului au mai vorbit fostul tenismen Ilie Năstase, președintele FRT, George Cosac, și tatăl Simonei, Stere Halep.


UPDATE, ora 20:16 / Primarul Gabriela Firea a fost fluierată de spectatori în momentul în care i-a înmânat Simonei cheia orașului. Halep este îmbrăcată în echipamentul în care a jucat la Roland Garros.


UPDATE, ora 20:12 / Simona Halep a venit însoţită de primarul Capitalei, Gabriela Firea. Marcel Pavel şi Monica Anghel au intonat imnul, iar Simona, alături de fani, l-a cântat vers cu vers!


UPDATE, ora 20:05 / Numărul fanilor prezenți la Arena Națională a ajuns la aproximativ 20.000. Monica Anghel și Marcel Pavel vor intona imnul României.


UPDATE, ora 19:54 / Un grup de fani au venit tocmai de la Timișoara. Ei au plecat încă de dimineață pentru a ajunge la București. În acest moment, la Arena Națională sunt aproximativ 10.000 de spectatori, dar oamenii încă sosesc la stadion.


UPDATE, ora 19:35 / Mii de fani sunt pe aleile din incinta Arenei Naționale și se îndreaptă spre tribune pentru a asista la prezentarea trofeului câștigat de Simona Halep la Roland Garros.


UPDATE. Primăria Capitalei s-a răzgândit şi va organiza până la urmă evenimentul pe gazonul Arenei Naţionale, acolo unde se va monta o scenă uriaşă, scrie GSP. Accesul oamenilor se va face gratuit pe la Tribuna Oficială, prin zona VIP. Evenimentul va avea loc la ora 20:00.


UPDATE, 07:45. Simona Halep va reveni astăzi în ţară şi pentru că aeroportul este un spaţiu prea mic pentru asistenţa ce se anunţă, s-a decis ca liderul mondial să-şi prezinte primul trofeu de Grand Slam cucerit, Roland Garros, la Arena Naţională. Evenimentul va avea loc la ora 20:00, însă nu în incinta stadionului. Primăria Municipiului Bucureşti a anunţat că totul se va petrece pe scările de la intrarea în zona VIP, şi nu în incinta Arenei. Iniţial, Simona solicitase ca ea să le prezinte trofeul într-o piaţă din Bucureşti, însă nu s-a putut realiza acest lucru, iar tot ce i s-a putut oferi a fost zona din faţa VIP.


UPDATE, ora 23:19. Simona Halep va ajunge la București luni, în jurul orei 16:15 și a anunțat deja că va prezenta trofeul pe Arena Națională, luni, de la ora 20:00: “Mâine seară la ora 20:00 pe Arena Națională din București voi prezenta trofeul primit pentru câștigarea primului trofeu de Grand Slam. Roland Garros 2018. ?Vă mulțumesc tuturor pentru susținere! Vă aștept la Arena Națională!”

Maine seara la ora 20:00 pe Arena Nationala din Bucuresti voi prezenta trofeul primit pentru castigarea primului turneu…

Gepostet von Simona Halep am Sonntag, 10. Juni 2018

Într-un comunicat, PMB anunță că evenimentul va avea loc în afara stadionului, în zona scărilor de acces la tribuna oficială: 

“Primaria Capitalei, prin Compania Sport pentru toti, în parteneriat cu Federatia Romana de Tenis, organizează luni, 11 iunie 2018, ora 20.00, la Arena Națională, în fața zonei VIP- intrarea oficială, o ceremonie in cadrul careia Simona Halep, cetățean de onoare al Capitalei, va prezenta românilor trofeul Roland Garros. Toți cei care vor să o vada pe marea campioana sunt asteptați la Arena Naționala. Accesul va fi permis prin străzile Maior Coravu, Pierre de Coubertin și Basarabiei. Intrarea este liberă”. 


Simona Halep a prezentat trofeul Roland Garros 2018, după victoria obținută în finala de la Paris, scor 3-6, 6-4, 6-1, în fața sportivei americane Sloane Stephens.

Halep a arătat lumii trofeul Suzanne Lenglen, obținut la Paris, în fața a zeci de fotografi. Din păcate pentru Halep, ea nu a putut ieși cu trofeul pe străzile Parisului, din cauza măsurilor de siguranță luate de autoritățile franceze. Astfel, prezentarea trofeului s-a făcut în complexul de la Roland Garros și nu în fața Turnului Eiffel, simbolul capitalei Franței.

Simona Halep a arătat mai întâi trofeul fanilor români

Ședința foto a venit la mai puțin de 24 de ore după ce Simona Halep a câștigat trofeul, la a treia încercare, după o finală foarte disputată cu Sloane Stephens. În momentul când a ieșit de la vestiare, Halep le-a prezentat trofeul fanilor din Româniacare au încurajat-o pe toată durata partidei. Simona Halep disputase finala la Roland Garros şi la ediţiile din 2014 şi 2017, însă de fiecare dată a pieerdut. Prima dată cu Maria Şarapova, apoi cu Jelena Ostapenko. Ultima româncă triumfătoare la un turneu de Mare Şlem era Virginia Ruzici, managerul lui Halep, în 1978, tot la Roland Garros.