Simona Halep

Simona Halep a revenit în România după turneele de la Doha şi Dubai: “Am mici dureri, m-au consumat aceste meciuri”. Când pleacă la Indian Wells

22.02.2019 | 23:12
Simona Halep a revenit in Romania dupa turneele de la Doha si Dubai Am mici dureri mau consumat aceste meciuri Cand pleaca la Indian Wells

Simona Halep a revenit în România după turneele de la Doha şi Dubai şi se gândeşte deja la Indian Wells. Fostul lider mondial a susţinut că este obosită după programul încărcat pe care l-a avut în ultimele săptămâni. Jucătoarea de tenis de 27 de ani a declarat că va sta în ţară o săptămână înainte să plece în Statele Unite ale Americii.

“Au fost două turnee bune, cred că am jucat foarte bine în aceste săptămâni. Am fost foarte obosită după meciurile din Fed Cup, m-au consumat foarte mult aceste meciuri. Am mici dureri, dar sunt normale la acest nivel. Oboseală şi nimic altceva. Mici dureri şi atât. O să fac pregătire fizică și peste o săptămână voi pleca la Indian Wells”, a declarat Simona Halep la revenirea în ţară.

Simona Halep a revenit în România după turneele de la Doha şi Dubai: “Vreau doar câteva zile liniștite.”

Simona Halep a revenit în România după turneele de la Doha şi Dubai, unde a ajuns în finală, respectiv în sferturile de finală. Momentan, românca ocupă locul doi în clasamentul WTA, dar poate să cadă pe trei la începutul săptămânii viitoare. Jucătoarea de tenis de 27 de ani a declarat că nu este interesată despre acest subiect în acest moment, dar a anunţat că în următoarea perioadă va lua o decizie în legătură cu antrenorul.

Simona Halep a revenit în România după turneele de la Doha şi Dubai. Când pleacă la Indian Wells
Simona Halep a revenit în România după turneele de la Doha şi Dubai. Când pleacă la Indian Wells

“Nu mă interesează dacă o să fiu pe locul 3, clasamentul contează doar la final de an. Nu știu ce trebuie să se întâmple să rămân pe 2. Vreau doar câteva zile liniștite. Deocamdată nu am antrenor, vom vedea în următoarea perioadă”, a mai precizat românca. Simona Halep va participa în perioada 4-18 martie la turneul WTA Indian Wells, unde a ajuns până în semifinale, fiind eliminată de Naomi Osaka, la ediţia de anul trecut.