Simona Halep

Simona Halep a slăbit la Fed Cup! Câte kilograme a pierdut. “Am mâncat Nutella pe pâine ca să le pun înapoi!”

12.02.2019 | 15:30
Simona Halep a slabit la Fed Cup Cate kilograme a pierdut Am mancat Nutella pe paine ca sa le pun inapoi

Simona Halep a reușit să se califice cu echipa României în semifinalele Fed Cup, acolo unde va întâlni Franța, iar numărul 3 WTA s-a consumat foarte mult la meciurile care au avut loc la Ostrava și a slăbit două kilograme.

Sportiva noastră a dezvăluit că stresul și emoțiile și-au pus amprenta asupra ei în weekend-ul petrecut la Ostrava cu echipa României de Fed Cup și a pierdut două kilograme pe care încearcă să le recupereze cât mai repede pentru a fi 100% pregătită pentru meciurile de la Doha. Astfel, Simona Halep susține că a mâncat Nutella pe pâine pentru a pune la loc cele două kilograme.

Simona Halep a slăbit la meciurile de Fed Cup ale României

“Marți dimineață am mâncat Nutella pe pâine, pentru că am pierdut două kilograme în weekend și trebuie să le pun la loc”, a spus Simona Halep pentru site-ul WTA.

Cum a trăit Simona Halep meciurile de la Fed Cup din Ostrava

Simona Halep a trăit ca un adevărat suporter meciul de dublu de la Fed Cup și a vorbit despre sentimentele pe care le-a avut după victoria obținută de Irina Begu și Monica Niculescu. “Fetele și căpitanul mi-au arătat filmulețul cu reacția mea de la final. A fost amuzant, apoi m-am gândit, nu a fost nimic regizat, ci natural. Sunt bucuroasă că fetele au câștigat meciul de dublu, care a fost unul dificil. Încă sunt sub imperiul emoțiilor pe care le-am trăit în weekend și este minunat. Înseamnă mult că ne-am calificat în semifinale. Sunt emoții diferite la Fed Cup.

Simona Halep se bucură după o victorie obținută cu România la Fed Cup

Trăiesc și muncesc pentru a avea rezultate în turneele de Mare Șlem, cele mai importante din sportul nostru, dar pentru mine Cupa Fed e pe aceeași treaptă cu ele și câștigarea competiției pe echipe e la fel de importantă ca și un Grand Slam.Nu joc pentru mine, ci pentru echipă. Dau tot ce am pentru că simt energia pozitivă care vine de la echipa mea. Mă face mai puternică pe teren și îmi mărește dorința de a câștiga”, a declarat Halep.