Simona Halep

Simona Halep a stabilit obiectivul pentru prima zi de Fed Cup! Reacție amuzantă a Irinei Begu

08.02.2019 | 15:04
Simona Halep a stabilit obiectivul pentru prima zi de Fed Cup Reactie amuzanta a Irinei Begu

Jucătoarea de tenis Simona Halep a stabilit obiectivul echipei României pentru prima zi a întâlnirii cu Cehia din Fed Cup. Cea mai bună jucătoare din lotul convocat de căpitanul nejucător Florin Segărceanu își dorește două victorii în meciurile de sâmbătă.

”Sunt 100% aptă din punct de vedere fizic. Este un meci foarte important, dar putem și sper că vom câștiga. Nu contează cine joacă prima. Suprafața de joc este dificilă, dar trebuie să ne adaptăm. Un 2-0 în prima zi ar fi liniștitor, cum să nu. Avem o echipa puternică și putem învinge”, a declarat fostul lider WTA în conferința de presă de la Ostrava ce a urma tragerii la sorți.

Simona Halep a stabilit obiectivul pentru prima zi de Fed Cup: ”Miki nu are nevoie de sfaturile mele”

”Miki nu are nevoie de sfaturile mele. E matură, știe ce are de făcut. Față de meciul pierdut la limită la Cluj avem mai multă experiență și maturitate. Am îmbătrânit un an sau doi, dar echipa este valoroasă și ne putem califica”, a mai spus Simona Halep, care astfel a stabilit obiectivul pentru prima zi a întâlnirii cu Cehia din Fed Cup.

Programul meciurilor din întâlnirea Cehia - România din Fed Cup
Programul meciurilor din întâlnirea Cehia – România din Fed Cup

Irina Begu, care va face pereche cu Monica Niculescu în cazul în care se va ajunge la meciul de dublu, a avut o reacție amuzantă în timpul conferinței de presă: ”Faptul că avem câteva meciuri oficiale e un plus. Ne bucură faptul că am câștigat turneul din Thailanda. Dar sper să nu se ajungă până la meciul de dublu. Dacă va fi, eu și Monica suntem pregătite 100%”.

”Aș vrea să ne obișnuim cu trofeul”

Căpitanul nejucător Florin Segărceanu se gândește chiar la câștigarea trofeului: ”Stăm lângă trofeu și e bine că îl avem aproape. Aș vrea să ne obișnuim cu el. Va fi un meci dificil contra Cehiei, dar ne-am pregătit bine și avem o șansă bună să învingem”.

Vineri a avut loc la Ostrava tragerea la sorți a meciurilor din întâlnirea Cehia – România, din primul tur al Grupei Mondiale din Fed Cup. Echipa României a efectuat astăzi ultimul antrenament, iar Simona Halep s-a aflat într-o dispoziție foarte bună.

Tags: