Pariuri sportive

SIMONA HALEP. Maşinile de LUX ale familiei, sechestrate de ANAF!

UPDATE 10:30 / SIMONA HALEP. Afacerile familiei sînt în cădere liberă, chiar dacă sportiva a cîştigat 4,5 milioane de euro în 2014. Conform Wowbiz.ro, firma Lacto Mony SRL acumulase datorii...
23.12.2014 | 10:32
SIMONA HALEP Masinile de LUX ale familiei sechestrate de ANAF

UPDATE 10:30 / SIMONA HALEP. Afacerile familiei sînt în cădere liberă, chiar dacă sportiva a cîştigat 4,5 milioane de euro în 2014. Conform Wowbiz.ro, firma Lacto Mony SRL acumulase datorii la stat în urma cărora ANAF a sechestrat un autoturism Mercedes Benz, un Audi A6, un Seat, o autoutilitară Fiat Ducato.

În afară de asta, fiscul voia să scoată la licitaţie şi o stînă cu o suprafaţă de 852 mp. Firma administrată de Stere Halep are ca domeniu de activitate producţia şi prelucrarea laptelui, avînd sediul în comuna Vulturu, judeţul Constanţa.

*******************************************

SIMONA HALEP. Sportiva a avut un an excepţional în tenis, pe care a reuşit să îl încheie pe locul 3 în clasamentul WTA. Şi din punct de vedere financiar, Simona Halep a excelat, în condiţiile în care a obţinut venituri de aproximativ 6,5 milioane de euro din tenis. 

SIMONA HALEP. Nu acelaşi lucru se poate spune şi despre afacerile familiei Halep. Părinţii Simonei au închis încă din luna martie societatea “H. NICOLAS”, care avea ca obiect de activitate tăbăcirea şi finisarea pieilor şi vopsirea blănurilor. Mai mult, firma de lactate a lui Stere Halep a înregistrat pierderi de 10.000 de euro, conform datelor furnizate de Ministerul Finanţelor Publice. Acestea sînt două lovituri grele pentru sportivă, mai ales că tatăl ei suferă foarte mult din cauza acestor nereuşite în domeniul afacerilor!

SIMONA HALEP. În trecut, Stere Halep a vîndut firma de lactate pentru a putea susţine cheltuielile cu tenisul ale Simonei. Ulterior, firma a fost recuperată cu ajutorul Simonei, însă deocamdată firma nu e profitabilă.

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

 

Tags: