Sporturi

Simona Halep, apropiere de un star ATP: “Păcat că iubitul tău a pierdut”

23.07.2018 | 13:54
Simona Halep apropiere de un star ATP Pacat ca iubitul tau a pierdut

Simona Halep, apropiere de un star ATP. Foarte discretă în ceea ce privește viața ei amoroasă, românca a fost cuplată de americani. Și nu cu oricine, ci cu unul dintre cei mai apreciați jucători din circuitul masculin, este vorba despre argentinianul Juan Martin Del Potro. Prietenia începută la Madrid, când cei doi au jucat împreună în proba de dublu la un turneu demonstrativ, a fost imediat speculată peste ocean.

În SUA, unde ambii sportivi au un capital însemnat de fani, au fost deja create forumuri în care se discută despre presupusa relație pe care Simona Halep ar avea-o cu Juan Martin Del Potro. Iubitorii tenisului din SUA găsesc tot felul de poze, declarații și întâmplări care să le întărească teoria. Aceea că între Simona Halep și Juan Martin Del Potro ar exista o poveste dragoste.

Pe tennisforum, un loc de discuție pentru pasionații de tenis din întreaga lume, un user a deschis un topic legat de această posibilitate. A venit și cu unele indicii, care însă nu ar da de înțeles mai mult decât o prietenie între cei doi. Pe lângă declarațiile Simonei, care spunea după Madrid că ar dori să mai joace alături de argentinian la dublu mixt, mai există și câteva întâlniri între cei doi. Doar în preajma terenului de tenis, desigur.

Tot la Madrid, Simona Halep a fost prezentă, alături de Darren Cahill, la un meci al lui Del Potro. Nu i-a ţinut noroc argentinianului, care a pierdut în optimile de finală, în faţa lui Duşan Lajovic.

Simona Halep, apropiere de un star ATP, subiect întreținut și de un gest al lui Delpo. La rândul său, Del Potro a venit pentru a o vedea pe Simona Halep la următorul turneu, la Roma. Nu a fost la un meci oficial, ci la un antrenament al liderului WTA. La Roland Garros, românca a revenit în tribune pentru a-l vedea la joc pe Del Potro, la semifinala cu Rafa Nadal, de această dată alături de Ion Ţiriac. Din nou, argentinianul a fost învins.

Simona Halep, apropiere de un star ATP. Ce i-a scris un fan la Wimbledon 2018

La partida pe care Juan Martin Del Potro a jucat-o împotriva lui Rafael Nadal la Wimbledon, câştigată tot de spaniol, după un epic de cinci seturi, Simona Halep s-a uitat la TV. Fusese deja eliminată de la turneul londonez. A şi scris pe twitter după acea confruntare. “Cel mai tare meci pe care l-am văzut. Mare respect”. Iar la această postare, un fan i-a răspuns: “Ar fi fost mai bine dacă iubitul tău ar fi câştigat”, dovadă că tot mai mulţi fani sunt fascinaţi de povestea legată de o relație pe care Simona Halep ar avea-o cu Juan Martin Del Potro

Simona Halep, apropiere de un star ATP
Simona Halep a primit o replică neaşteptată după ce a scris despre meciul Del Potro – Nadal, de la Wimbledon 2018.

Desigur, cei mai mulţi dintre iubitorii tenisului cred că toate aceste indicii nu spun nimic mai mult decât că între cei doi s-a legat o relaţie de amiciţie. În plus, Juan Martin Del Potro este într-o relaţie cu Julia Rohden, câştigătoare a titlului de modelul anului în Argentina pentru trei ani la rând. Julia a fost şi în tribunele de la All England Club pentru a îl susţine pe Delpo. Vezi în galeria foto.