Simona Halep

Simona Halep are geantă personalizată Roland Garros! Cât costă accesoriul imprimat cu numele liderului mondial WTA

28.11.2018 | 17:46
Simona Halep are geanta personalizata Roland Garros Cat costa accesoriul imprimat cu numele liderului mondial WTA

Simona Halep a primit un cadou deosebit. Aflată la antrenament, liderului mondial WTA i s-a oferit o geantă, ediție limitată, care celebrează victoria sa la primul turneu de Grand Slam câștigat în carieră, Roland Garros 2018. Geanta este în culorile Openului Franței, verde și maro, și are inițialele jucătoarei din România pe ea. Se pare că modelul va fi lansat pe piață, în această variantă special pentru fanii Simonei Halep.

Simona Halep și-a reluat antrenamentele după problemele la spate. După ce a avut o bine meritată pauză după sezonul foarte încărcat, Halep a revenit la antrenamente. Mai întâi la sala de forță, iar la finalul acestei luni și la antrenament pe terenul de joc. Deși credea că se va putea pregăti specific abia la începutul luinii decembrie, se pare că Simona Halep s-a recuparat mai repede.

Simona Halep are geantă personalizată Roland Garros! Produsul cu numele româncei va costa 1700 de euro

Geanta, ediție specială dedicată succesului Simonei Halep de la Roland Garros, aparține unui producător român. Modelul pentru care jucătorarea de tenis a făcut câteva poze de prezentare va ajunge pe piață în zile următoare. Prețul de achiziție al unei genți Simona Halep este în jur de 1700 de euro și va putea fi achiziționat și online. Geanta este una special concepută pentru mers la sală sau alte activități sportive.

Simona Halep a mai primit și un alt cadou azi. Autoritățile din Călărași i-au acordat liderului mondial WTA titlul de cetățean de onoare al orașului. Și cum se aproprie Ziua Națională de 1 Decembrie, cel mai cunoascut român al monentului, Simona Halep a dansat pe scenă la decernarea distincției respective pe o melodie specifică comunității aromâne din zonă. Sportiva de 27 de ani nu este la prima distincţie primită de la autoritățile române. Vineri, jucătoarea de tenis  a primit titlul de Doctor Honoris Causa Beneficiorum Publicorum din partea Universităţii de Vest.

  • 7.409.564 de dolari a câștigat Simona Halep din premii în acest sezon