Sport

Simona Halep aşteaptă în vacanţă verdictul pentru acuzaţiile de dopaj! În ce locaţie de lux se relaxează

Simona Halep așteaptă verdictul tribunalului independent Sports Resolutions în cazul în care este acuzată de dopaj.
20.08.2023 | 20:48
Simona Halep asteapta in vacanta verdictul pentru acuzatiile de dopaj In ce locatie de lux se relaxeaza
Simona Halep a plecat în vacanță în Italia. Foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Sătulă de suspansul pe care îl provoacă așteptarea verdictului, Simona Halep a plecat în vacanță. Jucătoarea de tenis se relaxează într-o locație de lux, una dintre cele mai exclusiviste locații din Europa.

Unde se relaxează Simona Halep

În așteptarea unui verdict în procesul în care este acuzată de dopaj, Simona Halep a plecat în Italia. Jucătoarea de tenis este în Capri, o insulă situată lângă Napoli, acolo unde se relaxează în așteptarea unui verdict.

ADVERTISEMENT

Ea a împărtășit cu fanii ei de pe rețelele de socializare imaginile cu locurile superbe pe care le vede pe celebra insulă din Italia. Fanii au fost încântați de imaginile văzute de Simona Halep.

Simona Halep, postare pe Instagram
Simona Halep, postare pe Instagram

Vremea nu este însă cea mai prietenoasă, în Capri. Astăzi au fost doar 27 de grade, sub media zonei și a perioadei, iar mâine este de așteptat să plouă. În orice caz, de luni vremea va fi excelentă: 32 de grade.

ADVERTISEMENT

De ce durează atât de mult procesul Simonei?

Simona Halep nu a mai jucat tenis oficial din luna octombrie, de când a fost suspendată de ITIA, după un test anti-doping pozitiv făcut la US Open. Românca s-a declarat nevinovată.

Procesul ei a durat mult și a fost audiată abia în finalul lunii iunie. Ea trebuia să își afle sentința, care poate ajunge la patru ani de suspendare, în două săptămâni, dar două luni mai târziu aceasta nu a primit un răspuns. Tribunalul spune că nu poate vorbi despre dosarele ce sunt în judecată.

ADVERTISEMENT

Fiind un tribunal independent, ne aflăm în imposibilitatea de a comenta orice aspect legat de dosarele noastre. Indiferent că procedurile s-au încheiat sau sunt în desfășurare. Adoptăm această abordare în privința tuturor cazurilor care ajung la noi.

Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze că nu vă putem furniza mai multe detalii, în acest moment”, au transmis cei de la Sport Resolutions, conform adevărul.ro.

ADVERTISEMENT

În mai puțin de o lună, Simona Halep va dispărea din clasamentul WTA după ce își va pierde toate punctele acumulate. Astfel, la revenire va fi obligată să joace turnee ITF ori să obțină wild-card-uri la turneele importante, pentru a reveni în circuitul mondial.

ADVERTISEMENT
Tags: