Sporturi

Simona Halep, demonstrație de forță! Gata să ridice 50 de kilograme! Foto

26.06.2018 | 18:21
Simona Halep demonstratie de forta Gata sa ridice 50 de kilograme Foto
ADVERTISEMENT

Simona Halep, demonstrație de forță! Proaspăt câștigătoare la Roland Garros, românca impresionează în circuit în special datorită pregătirii fizice excepționale. Într-o campanie publicitară pentru noul sponsor tehnic, liderul mondial a intrat în sala de forță și i-a lăsat cu gura căscată pe fani. Halep a postat pe pagina sa de Twitter o poză în care apare pregătită de a ridica o halteră de 50 de kilograme.

De asemenea, Simona a postat și un clip video din timpul filmărilor pentru spotul al cărui titlu pus de Nike este “Whatever it takes”. Iar jucătoarea din România este gata să facă orice este nevoie pentru a bifa și al doilea titlu de Grand Slam al carierei, chiar în luna iulie, când va avea loc turneul de la Wimbledon, pentru care este de așteptat să pornească din postura de cap de serie numărul 1.

ADVERTISEMENT
Simona Halep, demonstrație de forță. Este gata să ridice o greutate de 50 de kilograme.

Simona Halep, demonstrație de forță! A avut probleme medicale

Simona Halep este foarte atentă în ceea ce privește pregătirea fizică și se antrenează în fiecare zi în sala de forță. Totuși, a fost nevoită să facă o pauză după ce a câștigat titlul la Roland Garros, în condițiile în care a acuzat probleme la tendonul lui Achile. Tocmai din acest motiv, Simona a fost nevoită să renunțe la participarea la turneul de la Eastbourne, cel care ar fi trebuit să o ajute să facă trecerea la sezonul de iarbă, înainte de startul Wimbledon, pe 2 iulie.