Sporturi

Simona Halep, dialog cu Darren Cahill la Sydney: “Bine ai venit în a doua ta casă!”

03.01.2019 | 14:00
Simona Halep dialog cu Darren Cahill la Sydney Bine ai venit in a doua ta casa

Simona Halep a purtat un dialog cu Darren Cahill la Sydney! Simona Halep a ajuns în cea de-a doua zi a anului în Australia, iar pe 3 ianuarie a efectuat deja primele antrenamente la Sydney, acolo unde va debuta în noul sezon competiţional. Sportiva noastră a publicat pe reţelele de socializare două fotografii realizate pe terenul de tenis din Sydney, însoţite de mesajul: “Un turneu frumos, mă bucur că am revenit la Sydney International – Australian Open Series”.

Urmăritorii săi de pe Instagram au fost extrem de receptivi şi entuziasmaţi să o vadă din nou la treabă pe cea mai bună tenismenă a lumii. Printre ei, s-a aflat şi fostul antrenor al româncei din fruntea clasamentului mondial, tehnicianul australian, Darren Cahill, care i-a urat bun venit în Australia fostei sale eleve. “Bine ai revenit la a doua ta casă”, a fost replica tehnicianului de la Antipozi. Nici răspunsul Simonei nu a întârziat să apară: “O să fie tot timpul a doua mea casă aici!”

Simona Halep a fost “întâmpinată” la Sydney de australianul Darren Cahill

Darren Cahill şi Simona Halep au întrerupt colaborarea profesională la începutul lunii noiembrie, când Simona se afla deja în vacanţa de iarnă. Australianul a pus totul pe seama lipsei timpului petrecut alături de familie şi a anunţat de asemenea că această pauză va dura doar un an, lucru care ar putea indica o potenţială revenire a sa alături de românca aflată la cârma ierarhiei WTA. Deocamdată, reprezentanta noastră nu are un antrenor alături şi şi-a propus să continue aşa pentru o vreme pentru a vedea cum se descurcă în circuit.

Simona Halep a plecat spre Australia chiar în prima zi din an. La Sydney, ea este însoţită de preparatorul fizic Teo Cercel, fizioterapeutul Andrei Cristofor, partenerul de antrenament Vasile Antonescu, dar şi de mama ei, Tania, care-i va fi alături şi la primul turneu major al anului, Australian Open, acolo unde anul trecut a ajuns până în ultimul act al competiţiei.