Sporturi

“Taifunul” Simona Halep e în finală la Roland Garros! Victorie fabuloasă!

Taifunul Simona Halep e in finala la Roland Garros Victorie fabuloasa

UPDATE 6-1 6-4 / Simona Halep a învins-o pe Garbine Muguruza.

UPDATE 6-1 5-4 / Simona Halep a câştigat un game maraton de 14 minute.

UPDATE 6-1 4-4 / Simona Halep a reuşit break-ul.

UPDATE 6-1 3-4 / Simona Halep a câştigat game-ul, 40-30.

UPDATE 6-1 2-4 / Garbine Muguruza a început să servească mult mai bine în setul al doilea.

UPDATE 6-1 2-3 / Simona Halep se apropie de Muguruza în setul doi.

UPDATE 6-1 1-3 / Garbine Muguruza şi-a consolidat break-ul după un game echilibrat în care Simona Halep a avut două mingi de break.

UPDATE 6-1 1-2 / Garbine Muguruza a reuşit break-ul.

UPDATE 6-1 1-1 / Garbine Muguruza a reuşit să câştige primul game pe propriul serviciu.

UPDATE 6-1 1-0 / Simona Halep începe la fel de bine şi setul doi.

UPDATE 6-1 / Simona Halep a câştigat primul set, după încă un break, în 37 de minute.

UPDATE 5-1 / Garbine Muguruza a câştigat primul game şi a făcut break-ul

UPDATE 5-0 / Simona Halep defilează şi reuşeşte al treilea break al meciului.

UPDATE 4-0 / Simona Halep face un prim set de excepţie.

UPDATE 3-0 / Simona Halep reuşeşte al doilea break al primului set.

UPDATE 2-0 / Simona Halep şi-a consolidat break-ul după un game echilibrat. Muguruza a avut două mingi de break.

UPDATE 1-0 / Simona Halep a reuşit break-ul în startul meciului.


UPDATE, ora 14:23 / Simona Halep s-a antrenat joi dimineaţă, înainte de meciul cu Garbine Muguruza. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.


Simona Halep – Garbine Muguruza LIVE STREAM semifinale Roland Garros. Simona Halep încearcă să devină prima jucătoare din circuitul WTA care se califică în două finale consecutive de Mare Șlem, după Serena Williams în 2006. Halep a pierdut finala de la Australian Open în fața danezei Caroline Wozniacki. Simona nu a pierdut niciodată în semifinale la Roland Garros, în timp ce Muguruza are 3-0 în semifinale jucate la orice turneu de Mare Șlem.


Simona Halep – Garbine Muguruza LIVE STREAM semifinale Roland Garros. Cine se califică în finală, va primi un cec în valoare de 1,2 milioane de euro!


UPDATE ora 14.05 / Statisticile arată că Simona Halep este cea mai experimentată dintre toate cele 4 jucătoare rămase în turneul de la Roland Garros. Simona nu doar că a câștigat cei mai mulți bani din tenis, 24.000.000 de euro în întreaga carieră, dar le depășește și la câștigurile din acest an, în care a strâns 2.758.000 de euro. Halep are cele mai multe victorii și cele mai puține înfrângeri în 2018, 33-6. De asemenea, are cele mai multe titluri în palmares, adică 16, în timp ce Garbine Muguruza și Sloane Stephens au câte 6, iar Madison Keys are doar 3. Simona Halep este și cea mai bătrână dintre cele 4 jucătoare. Are 26 de ani, față de 25 – Stephens, 24 – Muguruza și 23 – Keys.


UPDATE, ORA 21:00 / Ploaia a afectat meciurile din sferturile de finală de pe tabloul masculin de la Roland Garros. În aceste condiţii, ora de disputare a meciului Simona Halep – Garbine Muguruza a suferit o modificare. Partida se va disputa pe terenul “Philippe Chatrier”, nu înainte de ora 16:00, ora României. Înaintea meciului jucătoarei de tenis din România se va disputa întâlnirea Rafael Nadal – Diego Schwartzman, întrerupt la scorul de 4-6, 5-3.


Simona Halep – Garbine Muguruza LIVE STREAM semifinale Roland Garros. Liderul clasamentului WTA, Simona Halep s-a calificat pentru a treia oară în semifinale la Roland Garros şi o va întâlni pe cea de-a treia favorită a competiţiei, jucătoarea spaniolă Garbine Muguruza. Partida se va disputa joi, pe terenul Philippe Chatrier, nu înainte de ora 18:00 (ora României), după întâlnirea din prima semifinală dintre americancele Madison Keys și Sloane Stephens.

Simona Halep – Garbine Muguruza LIVE STREAM semifinale Roland Garros. După un început ezitant, românca a depășit-o în sferturile de finală pe germana Angelique Kerber cu scorul de 6-7 (2), 6-3, 6-2, în timp ce Muguruza a ”zdrobit-o” pe Maria Șarapova cu scorul de 6-2, 6-1. Întâlnirea dintre Halep și Muguruza are o miză în plus prin faptul că învingătoarea acestui meci va fi luni pe locul 1 în clasamentul WTA.

Simona Halep o va întâlni pe Garbine Muguruza în semifinale la Roland Garros
Simona Halep o va întâlni pe Garbine Muguruza în semifinale la Roland Garros

Simona Halep – Garbine Muguruza LIVE STREAM semifinale Roland Garros. Românca e condusă cu 3-1 în meciuri directe

Simona Halep – Garbine Muguruza LIVE STREAM semifinale Roland Garros. Cele două semifinaliste s-au mai întâlnit de patru ori în carieră, jucătoarea din Spania conducând la general cu scorul de 3-1. Garbine Muguruza a câștigat numai pe hard în 2014 la Wuhan, scor 2-6, 6-2, 6-3, în 2015 la Fed Cup, scor 6-4, 6-3, și în 2017 la Cincinnati, scor 6-1, 6-0. Însă, victoria Simonei Halep a venit în singurul meci disputat pe zgură, în 2015 la Stuttgart, scor 3-6, 6-1, 6-3. Cele două ar fi trebuit să se întâlnească anul acest în semifinale la Doha, dar constănțeanca s-a retras înaintea jocului.

Simona Halep, care va juca a șasea semifinală de Grand Slam din carieră, a acces de fiecare dată în finală la Roland Garros atunci când s-a calificat în penultimul act. Românca a pierdut ambele fiunale de la French Open, ân 2014 cu Maria Șarapova și în 2017 cu Jelena Ostapenko.

Pentru calificarea în semifinale la Roland Garros, Simona Halep va primi un premiu de 560.000 de euro şi 780 de puncte WTA.