Sporturi

Premierul, speriat de indemnizaţie! “Dacă Halep rămâne GRAVIDĂ?”

Lia Olguţa Vasilescu, ministrul Muncii, a declarat duminică la Antena 3, că Guvernul "va intra cu celeritate" şi în indemnizaţiile pentruu creşterea copilului. Astfel, indemnizaţia pentru...
01.08.2017 | 13:16
Premierul speriat de indemnizatie Daca Halep ramane GRAVIDA

Lia Olguţa Vasilescu, ministrul Muncii, a declarat duminică la Antena 3, că Guvernul “va intra cu celeritate” şi în indemnizaţiile pentruu creşterea copilului. Astfel, indemnizaţia pentru creşterea  copilului o să fie plafonată la maximum de 1.800 de euro pe lună, urmând c în aproximativ două săptămâni să fie aprobată o OUG prin care să se reglementeze această chestiune.

“Vom intra cu celeritate şi în aceste indemnizaţii. S-au lucrat deja toate variantele, am ajuns la varianta finală, în sensul că vom plafona indemnizaţia la maxim cât există în Europa la ora actuală, adică 1.800 de euro, cât are Germania. Peste 1.800 de euro nu mai poate să ia nimeni”, a spus ministrul Muncii, întrebată despre indemnizaţiile pentru creşterea copilului Chestionată în continuare când se va rezolva situaţia acestor indemnizaţii, Olguţa Vasilescu a spus că “în maxim două săptămâni vom avea proiectul de OUG”.

Simona Halep gravidă? Premierul Romaniei, îngrijorat de o eventuală sarcină a Simonei: “Îi plătim 85% din veniturile ei?”

Simona Halep gravida Luni seară, premierul Mihai Tudose a ţinut să facă precizări asupra acestor reglementări, căutând să arate că prin această Ordonanţă de Urgenţă Guvernul urmăreşte doar să facă un punct de echilibru în ceea ce priveşte sumele maxime admise pentru persoanele care urmează să primească această indemnizaţie. Şi pentru a oferi un exemplu cât mai sugestiv în acest sens, despre ceea ce ar însemna ca statul român să plătească indemnizaţii care să reprezinte cuantum de 85 la sută din venitul persoanei, Mihai Tudose a dat-o ca exemplu pe Simona Halep, cea care va debuta marţi seară în sezonul de hard la Washington – vezi aici la ce oră începe meciul.

“Şi mai în glumă, mai în serios, râdeam cu câţiva colegi: ‘domn’e, hai să o schimbăm (legea – n.r.) până nu-i încolţeşte foarte serios ideea, cuiva, să rămână gravidă, să facă un copil, mă refer la Simona Halep fiindcă veniturile pe ultimul an au fost destul de mari, importante, câteva milioane de euro şi va trebui să-i dăm 85% din venituri’. Nu, au fost derapaje şi (…) haideţi să le facem (prevederile legale – n.red.) să nu mai poată fi interpretate”, a declarat premierul României.

Simona Halep a dezvăluit într-un interviu VIDEO acordat pentru Washington Post multe detalii inedite despre viaţa sa privată. Vezi aici dialogul complet. 

Tags: