Simona Halep

Simona Halep i-a lăsat pe toți cu gura căscată! Cum a venit îmbrăcată la petrecerea jucătoarelor prezente în Dubai. Foto

20.02.2019 | 10:49
Simona Halep ia lasat pe toti cu gura cascata Cum a venit imbracata la petrecerea jucatoarelor prezente in Dubai Foto

Simona Halep i-a lăsat pe toți cu gura căscată la petrecerea jucătoarelor prezente pe tabloul principal de la Dubai. Fostul lider mondial a făcut furori și în mediul online acolo unde a postat o fotografie cu rochia scurtă și roșie pe care a purtat-o. A doua jucătoare de tenis a lumii a accesorizat rochița simplă cu mânecă lungă cu un super ceas primit de la unul dintre sponsorii ei, dar și cu pantofi nude, cu toc înalt.

Imaginea postată pe internet a primit zeci de mii de aprecieri în prima oră, iar fanii s-au arătat de-a dreptul încântați de apariția Simonei Halep. „Ești atât de frumoasă, Simona”, „Frumoasă, te prinde bine roșu ești ca o păpușă. Mult noroc mâine”, au comentat unii dintre fani. Un alt internaut, ceva mai îndrăzneț a avut un compliment aparte. „Wow ce picioare! Strălucești, campiono!”, a scris acesta, la puțin timp după ce Halep a postat fotografia.

Simona Halep i-a lăsat pe toți cu gura căscată! Halep
Simona Halep a postat pe interneyt mai multe imagini cu rochia purtată la petrecerea jucătoarelor

Simona Halep i-a lăsat pe toți cu gura căscată!

Simona Halep a reușit victoria cu numărul 200 în circuitul WTA și joacă acum pentru intrarea în sferturile de finală ale competiției de la Dubai. Lesia Tsurenko este adversara româncei. Fostul lider mondial a învins-o pe sportiva din Ucraina chiar săptămâna trecută la Doha. În Emiratele Arabe, Halep a trecut în două seturi de Eugenie Bouchard, în ciuda faptului că a doua jucătoare a lumii a venit fără antrenor.

Simona Halep a fost însoțită la Doha de belgianul Thierry van Cleemput, însă până la urmă, relația dintre cei doi nu a mers pe coordonatele dorite. Românca a anunțat că între ei există viziuni diferite în privința tenisului și înțelegerea a căzut. Deocamdată, Halep a precizat că va continua fără tehnician, dar nu a exclus ca în viitorul apropiat să bată palma cu un antrenor.

  • 2 este locul pe care îl ocupă Simona Halep în clasamentul WTA