Sporturi

Simona Halep, încurajată la Australian Open de mama ei! Video

19.01.2019 | 10:30
Simona Halep incurajata la Australian Open de mama ei Video

Simona Halep a fost încurajată la Australian Open de mama ei. Liderul mondial din WTA evoluează în turul trei la primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open, cu sora mai mare a familiei Williams, Venus. Sportiva noastră a trecut în primele tururi de adversare puternice, dornice de a produce surpriza turneului major de la Antipozi, însă Simona a revenit de fiecare dată şi s-a calificat mai departe.

La Melbourne, Simona are o mulţime de suporteri din România. Aceştia au făcut o atmosferă incredibilă la precendetele două partide, cântând pe tot marcursul meciurilor, aplaudând şi încurajând-o pe prima jucătoare a lumii. Înainte de meciul cu Venus Williams, Simona a primit un boost de încredere de la mama ei, care a fost surprinsă încurajându-şi fiica şi sărutând-o pe obraz.

Liderul mondial din WTA are susţinere pe cinste la Melbourne

Simona Halep este una dintre cele mai iubite şi apreciate jucătoare de tenis din circuit, iar acest lucru se face simţit la fiecare turneu la care constănţeanca în vârstă de 27 de ani evoluează. Sportiva noastră a nimerit la Australian Open pe o parte de tabloul infernală. Dacă va trece de Venus Williams, Simona o va întâlni pe Serena Williams în optimile de finală la Australian Open, care a trecut în două seturi scurte de ucraineanca Dayana Yastremska, scor 6-2, 6-1, după doar 67 de minute de joc.

Simona a declarat că se simte foarte bine la Melbourne şi este dispusă să joace chiar şi trei ore în fiecare zi. “Am încredere de la turneul de anul trecut, mă simt pregătită să joc câte trei ore în fiecare zi chiar dacă nu sunt 100% gata pentru acest turneu. Sunt mai bună cu fiecare zi ce trece. Asta e tot ce contează şi vreau să rămân pozitivă în fiecare partidă. Va fi un meci dificil, dar cred că nu voi alerga foarte mult pentru că punctele se vor încheia rapid. Venus este o jucătoare uimitoare și pentru mine este întotdeauna o provocare atunci când le înfrunt pe surorile Williams. Vom vedea cum voi juca, cum voi sta pe teren. Am încredere pentru că am mai evoluat împotriva ei și știu cum joacă”, a declarat liderul mondial din WTA.