Simona Halep

Simona Halep își promovează orașul natal, Constanța! ”Vă aștept pe toți la mare”

20.02.2019 | 17:18
Simona Halep isi promoveaza orasul natal Constanta Va astept pe toti la mare

Jucătoarea de tenis Simona Halep este plecată din țară în majoritatea timpului, dar nu uită de locurile de baștină și își promovează orașul natal, Constanța. Fostul lider mondial se află în această săptămână în Emiratele Arabe Unite, acolo unde participă la turneul de categorie Premier 5 de la Dubai.

Simona Halep, locul 2 WTA și cap de serie numărul 3, a învins-o miercuri pe ucraineanca Lesia Tsurenko, poziția 23 în ierarhia mondială, scor 6-3, 7-5, și s-a calificat în sferturile de finală la Dubai, acolo unde o va întâlni pe învingătoarea partidei dintre Aryna Sabalenka (Belarus), a opta favorită a competiției și locul 9 WTA, și Belinda Bencic (Elveţia), poziția 45 în clasamentul mondial.

Simona Halep își promovează orașul natal, Constanța

Deși este concentrată pe ceea ce are de făcut la competiția din Emiratele Arabe Unite, Simona Halep a avut timp să facă o postare pe contul de Facebook în carew își promovează orașul natal, Constanța. Ea a pus o poză în care apare într-un trening de culoare alșbă și a scris: ”Constanța este un oraș deosebit, este orașul meu de suflet, orașul în care am crescut și care mi-a motivat performanța. Vă aștept pe toți la mare, să ne bucurăm de soare și, cine știe, poate schimbăm și câteva mingi”.

Mesajul postat de Simona Halep pe pagina sa de Facebook
Mesajul postat de Simona Halep pe pagina sa de Facebook

Acum principala grijă a Simonei Halep este să se recupereze cât mai bine în vederea partidei din sferturile de finală ale turneului de categorie Premier 5 de la Dubai. Românca se află în cursă pentru redobândirea primei poziții în clasamentul WTA, loc pe care l-a pierdut în favoarea japonezei Naomi Osaka după Australian Open 2019. Nipona a părăsit competiția din Emiratele Arabe Unite, fiind învinsă în primul meci jucat ca lider mondial, în turul doi, de Kristina Mladenovic din Franța.

Tags: