Sporturi

Simona Halep, la relaxare pe malul lacului Snagov! S-a pozat în costum de baie: “Ce bine este să fiu acasă!”

13.06.2019 | 13:51
Simona Halep la relaxare pe malul lacului Snagov Sa pozat in costum de baie Ce bine este sa fiu acasa
Simona Halep, la relaxare pe malul lacului Snagov! S-a pozat în costum de baie Ce bine este să fiu acasă! FOTO: Simona Halep, într-o barcă pe lacul Snagov

Simona Halep are parte de câteva zile de relaxare până să se întoarcă la antrenamente. Campioana noastră a ieșit din sferturi de la Roland Garros și are câteva zile de relaxare înainte de a se pregăti de sezonul de iarbă. 

Simona Halep, la relaxare pe malul lacului Snagov: “Ce bine este să fiu acasă!”

Deși a coborât până pe locul 8 WTA, Simona Halep a declarat că nu este îngrijorată și speră să obțină rezultate bune pe iarbă, acolo unde nu prea are puncte de apărat. Românca a avut câteva zile libere, iar una dintre ele a ales să o petreacă pe malul lacului Snagov, unde s-a plimbat cu o barcă privată, dar și cu un jet ski.

Simona a postat pe Instagram o poză într-un costum de baie cu mesajul: “Ce bine este să fiu acasă!”. Relaxarea nu va dura mult pentru că sâmbătă, Simona Halep va participa la un turneu demonstrativ de tenis la Cluj Napoca: Tennis Sport Festival unde va juca alături de Marius Copil împotriva lui Fabio Fognini și Daniela Hantuchova, fost număr 5 WTA.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

#goodtobehome❤️

O postare distribuită de Simona Halep (@simonahalep) pe


Pentru evenimentul de la Cluj a venit în România și fostul antrenor al Simonei Halep, Darren Cahill. Cei doi s-au antrenat la o bază sportivă din nordul Capitalei, iar australianul a avut un mesaj amuzant prin care promova Tennis Sport Festival: “Salut, sunt Darren Cahill şi am ajuns la Bucureşti, la frumoasa bază Stejarii. Abia aştept să ajung la Cluj, la Sports Festival. Daniela Hantuchova, Fabio Fognini, Marius Copil şi mai era cineva, dar nu cred că este un jucător atât de cunoscut…”, a fost gluma lui Darren Cahill.

Simona Halep revine în competiții la Easbourne

Darren Cahill va susține la Cluj și un masterclass specializat: „The Art of coaching” și va susține și o conferință de presă. Simona și Darren au încheiat colaborarea la finalul sezonului 2018, australianul spunând că familia sa are nevoie de el în acele momente și că vrea să fie aproape de fiul său care urmează să meargă la colegiu.

Simona Halep, la relaxare pe malul lacului Snagov! S-a pozat în costum de baie Ce bine este să fiu acasă!
Simona Halep, la relaxare pe malul lacului Snagov! S-a pozat în costum de baie Ce bine este să fiu acasă! FOTO: Darren Cahill și Simona Halep

Simona Halep urmează să revină în competiții la Eastbourne, turneu care va avea loc cu o săptămână înainte de Wimbledon. Apoi, de pe 1 iulie, Simona Halep va încerca să obțină un rezultat cât mai bun în al treilea turneu de Grand Slam al anului, la All England Club.

  • 1 turneu de Grand Slam are în carieră Simona Halep (Roland Garros 2018)
  • 4 ani au colaborat Cahill și Simona Halep