Simona Halep

Simona Halep, mare favorită în meciul cu Qiang Wang de la WTA Miami! Ce cotă are românca la câștigarea turneului

26.03.2019 | 12:28
Simona Halep mare favorita in meciul cu Qiang Wang de la WTA Miami Ce cota are romanca la castigarea turneului

Jucătoarea de tenis Simona Halep este considerată mare favorită în meciul cu Qiang Wang din sferturile de finală de la WTA Miami. Românca este principala favorită și la câștigarea turneului de categorie Premier Mandatory din Florida, dar surprinzător cota ei a crescut deși s-a impus extrem de clar în duelul din optimile de finală cu americanca Venus Williams.

Simona Halep, mare favorită în meciul cu Qiang Wang de la WTA Miami

În sferturile de finală de la WTA Miami, Simona Halep o va întâlni pe chinezoaica Qiang Wang, iar bookmakerii o văd mare favorită pe jucătoarea noastră. Fostul lider mondial are o cotă de 1,35 la victorie, în timp ce sportiva asiatică a primit o cotă de 3,15. O victorie în două seturi pentru Halep are o cotă de 1,91, una în decisiv de 3,90, în timp ce un succes al chinezoaice este puțin scontat: 5,50 pentru victorie cu 2-0 și 5,60 pentru 2-1 la seturi.

Înaintea partidelor din sferturile de finală de la Miami Open 2019, Simona Halep este văzută cu prima șansă la câștigarea trofeului, dar cota a crescut în comparație cu cea de dinaintea meciului cu Venus Williams. Dacă ieri românca era cotată cu 3,00 la victoria finală, acum cota sa a urcat la 3,80, în timp ce la cehoiaca Petra Kvitova, a doua favorită, a coborât de la 5,00 la 4,00.

Simona Halep sărbătorește victoria din meciul cu Venus Williams din optimile de la Miami
Simona Halep sărbătorește victoria din meciul cu Venus Williams din optimile de la Miami

Cum arată cotele la câştigarea marelui trofeu de la Miami Open 2019

1. Simona Halep 3,800
2. Petra Kvitova 4,00
3. Karolina Pliskova 6,00
4. Ashleigh Barty 7,00
5. Qiang Wang 12,00
– Anett Kontaveit 12,00
– Su-Wei Hsieh 12,00
8. Marketa Vondrousova 15,00.

Meciul Simona Halep – Qiang Wang, din sferturile de finală de la Miami, se va disputa în noaptea de miercuri spre joi, organizatorii urmând să anunțe orta de start. Cele două jucătoare s-au mai întâlnit o singură dată, anul trecut la Indian Wells, atunci când românca s-a impus în minimum de sturi. Românca poate reveni pe locul 1 WTA la finalul acestei săptămâni, iar toate calculele va sunt prezentate aici de FANATIK.RO.