Fotbal international

VIDEO. COŞMAR fără SFÂRŞIT pentru Halep! Pierde în turul INAUGURAL la US Open cu Maria Şarapova după un thriller de 3 ore

LIVE STREAM US OPEN - Vezi aici ONLINE partidele de la Flushing Meadows...
29.08.2017 | 05:50
VIDEO COSMAR fara SFARSIT pentru Halep Pierde in turul INAUGURAL la US Open cu Maria Sarapova dupa un thriller de 3 ore

LIVE STREAM US OPEN – Vezi aici ONLINE partidele de la Flushing Meadows

GAME, SET ŞI MECI, MARIA ŞARAPOVA, 6-4, 4-6, 6-3! După un meci care a durat aproape 3 ore, Maria Şarapova o învinge pe Simona Halep. Rusoaica a dominat meciul în prima lui parte, având set şi 4-1. Simona a revenit miraculos în setul secund pe care l-a luat cu 6-4, însă a fost fără reacţie în decisiv, unde rusoaica a punctat în momentele importante. Simona Halep pierde al 7-lea ei meci în faţa Şarapovei, pe care nu a învins-o niciodată. Este pentru prima dată când Halep pierde în turul inaugural la US Open. 

dwda

3-5, GAME Halep! Simona câştigă uşor game-ul, dar are un disconfort la picior. Şarapova serveşte pentru meci

2-5, GAME Şarapova! Rusoaica îşi face serviciul şi are şansa să închidă meciul! Ultima şansă pentru Simona

2-4, GAME Halep! Simona serveşte foarte bine, dar are nevoie de un retur foarte bun acum

1-4, GAME Şarapova! Un ultim punct norocos şi Maria Şarapova se duce la 4-1. Moment de mare presiune pentru Halep

1-3, GAME Halep! Simona reduce handicapul şi speră la o nouă întoarcere miraculoasă

0-3, GAME Şarapova! Maria ia soarta decisivului în propriile mâini. Inexplicabilă lipsa de agresivitate a Simonei. Mai poate reveni o dată în meci?

0-2, BREAK Şarapova! Din nou un start furtunos pentru rusoaica.

0-1, GAME Şarapova! Început cu un serviciu foarte bun pentru MaŞa

Start în setul decisiv. Serveşte Şarapova

Maria Şarapova a cerut o pauză de vestiar înainte de setul decisiv. Parcă ne amintim de finala de la Roland Garros din 2014 când a făcut acelaşi lucru

dddddd

SET, 6-4, SIMONA HALEP! Simona trimite meciul în decisiv după o revenire de poveste de la 1-4. Românca nu s-a mai ferit să atace şi luneta Şarapovei s-a dereglat. Urmează un decisiv pe muchie de cuţit

5-4, BREAK Halep! Super revenirea Simonei! Românca va servi pentru set

4-4, GAME Halep! Uriaş game-ul româncei care revine de la 1-4 la 4-4

3-4, BREAK Halep! Românca este mai agresivă şi îi iese. Face break-ul pe serviciul advers şi are şansa să egaleze

2-4, GAME Halep! Simona rămâne în meci reuşind să reducă handicapul

1-4, GAME Şarapova! Maria serveşte bine şi este la doar două game-uri de victorie! Dacă poate Simona să mai schimbe ceva, acum ar fi momentul!

1-3, BREAK Şarapova! Rusoaica reuşeşte să fructifice dominarea cu un break. Meritat avantajul

1-2, GAME Şarapova! Maria, foarte puternică. Loveşte tare şi îi iese

1-1, GAME Halep! Game foarte important pentru Simona care nu lasă (încă) jocul să scape.

0-1, GAME Şarapova! Rusoaica pune stăpânire pe meci. Este pentru prima dată în meci când chiar dă această senzaţie

dawaw

Start în setul secund cu Şarapova la serviciu 

SET, 4-6, Maria Şarapova! Nervii mai tari la rusoaică. Maria loveşte ca din tun şi îi iese de cele mai multe ori. Un serviciu puţin mai moale şi MaŞa nu iartă. Un set pe muchie de cuţit obţinut de jucătoarea care a riscat mai mult.

1

4-5, GAME Şarapova! Rusoaica îşi face serviciul şi toată presiunea setului se mută pe Simona, care serveşte să rămână în prima manşă

4-4, GAME Halep! Simona egalează confruntarea şi presiunea e pe rusoaică

wfwe

3-4, BREAK Halep! Sunt 4 break-uri la rând în primul set. Servicii destul de moi trimise de cele două jucătoare

2-4, BREAK Şarapova! Maria face din nou break şi are avantaj în primul set

2-3, BREAK Halep! Simona revine rapid în primul set şi echilibrează situaţia!

1-3, BREAK Şarapova! Maria rupe echilibrul în primul set după un game maraton, cu multe răsturnări

1-2, GAME Şarapova! Rusoaica a salvat o minge de meci. Dreapta a aterizat pe linie

1-1, GAME Halep! Simona îşi face serviciul şi egalează scorul

0-1, GAME Şarapova! Rusoaica începe bine disputa, câştigând şi două puncte cu puţin noroc!

Start de meci cu Şarapova la serviciu

Cele două jucătoare sunt în acest moment la încălzire 

dawad

Simona Halep intră pe teren în ovaţiile publicului! Meciul începe în câteva minute

da

Cele două jucătoare intră pe teren!

Vezi VIDEO:


UPDATE, ora 02:46 / Cu câteva minute înainte de startul meciului, arena Arthur Ashe este aproape plină. Simona Halep şi Maria Şarapova se pregătesc să intre pe teren 

UPDATE, ora 02:37 / Show total pe Arena Arthur Ashe în deschiderea oficială a turneului de la US Open. Shania Twain are un mini concert înaintea meciului. 

ww2

De la această oră are loc Ceremonia de Deschidere de la US Open. Peste câteva minute, Simona Halep şi Maria Şarapova joacă în turul 1 al turneului american 

Atmosferă de mare meci pe Arena Arthur Ashe din New York. În câteva momente începe meciul dintre Simona Halep şi Maria Şarapova, capul de afiş al turului inaugural de la US Open. Vă invităm să urmăriţi partida alături de noi pe FANATIK.RO.

ssdwa

Simona HALEP – Maria SARAPOVA LIVE STREAM US Open. UPDATE, ora 01:00 / Antrenorul Serenei Williams, Patrick Mouratoglou, a dezvăluit la rubrica sa, The Coach, de la Eurosport Franţa, că toată cheia meciului Halep – Şarapova va fi dată de forţa serviciului! 

“Maria serveşte mai puternic decât Halep. Dacă va menţine acest nivel şi în timpul meciului, are o şansă. Dacă nu, îi va fi foarte greu în faţa Simonei, al cărei joc va conta mult, de asemenea, de nivelul primului serviciu” – VIDEO mai jos

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

 Simona şi-a făcut warm-up-ul înainte de meciul cu Şarapova. VIDEO mai jos

UPDATE, ora 23:00 / Maşa s-a antrenat şi ea azi înainte de marele meci cu Simona Halep!

UPDATE, ora 22:00 / Simona Halep a avut parte de un ultim antrenament înaintea meciului cu Maria Şarapova, cea care este pe buzele tuturor televiziunilor la revenirea la un turneu de Grand Slam după suspendarea de 15 luni.


Simona Halep a susţinut un nou antrenament la Flushing Meadows, înainte de meciul cu Maria Şarapova. Vă reamintim că meciul va avea loc luni noapte, de la ora 02:00, ora României. 

Vezi aici orele de start ale  meciurilor de luni ale celelalte românce şi al lui Marius Copil   Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi     UPDATE, ora 00:00 Simona şi-a făcut warm-upul pentru marele meci!   

Vezi aici orele de start ale  meciurilor de luni ale celelalte românce şi al lui Marius Copil 


CLICK SUS PE GALERIE FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINILE 

UPDATE, ora 20:06 / Ilie Năstase surprinde înaintea meciului dintre Halep şi Maria Şarapova. Fostul lider mondial a vede pe Simona mare favorită: “Nu e un meci dificil. Şarapova nu a jucat de mult timp şi nu mai are încrederea pe care a avut-o până acum. Nu ştiu cum i s-a acordat acest wild-card. Şi tocmai să joace în primul tur cu Simona… Dar nu cred că o să aibă probleme Simona, oricum”, a declarat Ilie Năstase.

UPDATE 26 august, ora 09:00 / Organizatorii de la Flushing Meadows au anunţat că partida Simona Halep – Maria Şarapova se va disputa luni, în prima zi a turneului de Grand Slam de la New York. Ora de start urmează a fi anunţată ulterior!

Simona HALEP – Maria SARAPOVA LIVE STREAM US Open. UPDATE 25 august, ora 19 A început tragerea la sorţi! VIDEO mai jos! BOMBĂ! Simona Halep va juca împotriva Mariei Şarapova în turul 1 la US Open! Vezi mai jos sfertul de tablou al Simonei Halep! Meciul va avea loc luni sau marţi! 

simona halep

În caz că trece de Şarapova, Halep are un sfert de tablou uşor!

turul 1 – Şarapova

turul 2 – Golubic / Babos

turul 3 – Lauren Davis (32)

optimi – Sevastova (16)/Shuai Peng/Irina Begu/Vekic

sferturi – Konta (7)/Cibulkova (11)/Stephens/Barty/Vinci

semifinale – Muguruza (3)/Wozniacki (5)/Kvitova (13)/Venus Williams (9)/Garcia (18)

finala – Kerber (6)/Svitolina (4)/Ostapenko (12)/M. Keys (15)


Este o nouă şansă pentru Simona Halep. Să le dea peste nas tuturor celor care o critică. Să ia un Grand Slam, să urce pe primul loc WTA.

Simona HALEP – Maria SARAPOVA LIVE STREAM US Open.  Este cea mai bună, dar şi cea mai controversată sportivă a României. Simona Halep nu are cum să nu provoace sentimente puternice. Foarte mulţi o iubesc şi urmăresc cu sufletul la gură fiecare meci al româncei. Sunt, în mod surprinzător, foarte mulţi şi cei care nu ratează nicio ocazie să o critice.

Simona HALEP – Maria SARAPOVA LIVE STREAM US Open. La orice înfrângere vin în faţă pentru a-i scoate în evidenţă defectele. Nimeni nu spune că nu le are. Este o jucătoare foarte bună, chiar dacă nu se ridică la nivelul criticilor ei. Cei care ar vrea-o cea mai bună din istorie. Şi chiar şi atunci ar putea găsi motive să o critice. Poate şi pentru ei, Simona Halep trebuie să dea totul la New York. O victorie la US Open ar dărâma din start două mituri.

Celebrele „nu o să câştige niciodată un Grand Slam” şi „nu are asta psihic să ajungă pe primul loc”. Ei bine, „asta” a avut psihic să fie a doua cea mai bună din lume. Dacă vi se pare aşa puţin, staţi liniştiţi. „Asta”, Simona, va ajunge pe primul loc. Şi va lua şi un Grand Slam! Să fie acum, să ne bucurăm toţi, admiratori şi cârcotaşi!

Simona HALEP – Maria SARAPOVA LIVE STREAM US Open ISTORIC
Precedentele prezenţe la US Open

Simona Halep va bifa cea de-a opta prezenţă pe tabloul principal de la US Open. De altfel, la New York a fost realizată una dintre primele performanţe ale Simonei, care a contribuit enorm la ascensiunea ei. În 2013, Halep ajungea până în optimile de finală de la US Open, fiind în cele din urmă eliminată de Flavia Pennetta. Până atunci, românca ajunsese de două ori în primul tur, în 2012 şi 2011. Cea mai bună performanţă a fost în 2015, când Halep a jucat semifinale. A fost, şi atunci, eliminată de aceeaşi Flavia Pennetta. Anul trecut, Simona a ajuns până în sferturile de finală, fiind eliminată de Serena Williams, după o partidă foarte echilibrată, câştigată de americancă în decisiv, cu 6-3. Poate cea mai neaşteptată înfrângere suferită de Halep la US Open a fost în 2014, când era într-o formă foarte bună, dar a fost învinsă de Mirjana Lucic Baroni, care revenise în activitate după o lungă pauză.

PARCURS
Cum ajunge pe locul 1 WTA

Simona Halep porneşte această ediţie de US Open de pe locul doi mondial. Are doar 5 puncte mai puţine decât Karolina Pliskova. Iar Simona are toate şansele să treacă peste jucătoarea din Cehia după US Open. Asta pentru că Pliskova are de apărat 1.300 de puncte de anul trecut, când a jucat finala, învinsă fiind de Angelique Kerber. Simona a fost eliminată anul trecut în sferturile de finală, deci are doar 430 de puncte de apărat. Astfel, dacă Pliskova nu ajunge în finală, Simona Halep va fi sigur peste jucătoarea din Cehia. Dacă Pliskova ar fi învinsă în finală, Halep ar avea nevoie de cel puţin semifinale pentru a o depăşi. Foarte bine poziţionată în lupta pentru fotoliul de lider după US Open ar fi şi Garbine Muguruza. Este pe locul 3 acum, cu 525 de puncte mai puţine decât Halep. Dar nu are de apărat decât 70 de puncte din ediţia precedentă de US Open. Nici Svitolina nu are presiune, doar 130 de puncte de apărat. Dacă ajunge până în aceeaşi fază ca şi ele, Halep e sigură că le depăşeşte.

SIMONA HALEP US OPEN LIVE VIDEO. PARIURI
Cote surprinzătoare

Bookmakerii o consideră pe Simona Halep a treia favorită la US Open. Cotă 9,00 pentru o primă victorie a româncei la un turneu de Grand Slam. Garbine Muguruza, învingătoarea de la Wimbledon, porneşte cu prima şansă şi la New York, este părerea specialiştilor. Cotă 5,50 pentru un succes la Flushing Meadows. Karolina Pliskova, liderul clasamentului mondial, a primit o cotă de 7,50 pentru a reuşi o victorie în actuala ediţie, după ce în 2016 a fost învinsă în finală de Angelique Kerber. Oarecum surprinzător, Johanna Konta, care nu a avut un sezon prea convingător până acum, este văzută ca a patra favorită la US Open. Bookmakerii îi oferă o cotă de 12,00. Elina Svitolina, una dintre pretendentele la primul loc WTA, porneşte cu şansa a cincea, cotă la victorie de 13,00. Top 10 favorite este completat de nume grele ale circuitului. Şarapova, cotă 15, Angelique Kerber, Venus Williams şi Petra Kvitova, cotă 18 fiecare.

PREMII
Cele mai mari din istorie!

US Open 2017 este turneul care oferă cele mai mari premii din istoria tenisului! Se vor acorda un total de 50,4 milioane de dolari pentru participanţii de la masculin şi feminin. Ceea ce înseamnă premii cu 4 milioane de dolari mai mari decât anul trecut la New York. Astfel, în cazul în care se va impune la Flushing Meadows, Simona Halep va obţine cel mai mare premiu, nu doar din cariera ei, ci şi din istoria tenisului. Nu mai puţin de 3,7 milioane de dolari. Doar pentru apariţia pe tabloul principal, fiecare participant primeşte 50.000 de dolari. Se ajunge la 253.000 de dolari pentru o eventuală prezenţă în optimile de finală. Sferturile de finală se recompensează cu 470.000 de euro, în timp ce fiecare dintre cele două jucătoare eliminate în semifinale vor încasa câte 920.000 de dolari. Nici învinsa din finală nu are prea mari motive să se plângă. Eşecul în ultimul act este recompensat cu 1.825.000 de dolari.

SIMONA HALEP US OPEN LIVE VIDEO. PARTICIPANTE
Absenţe de marcă

SIMONA HALEP US OPEN LIVE VIDEO. Cea mai importantă absenţă de la actuala ediţie este cea a Serenei Williams. Americanca este chiar cea care a eliminat-o pe Simona Halep la finalul ediţiei precedente. A fost, la rândul ei eliminată, în semifinale, de Karolina Pliskova. Serena Williams, cea mai titrată jucătoare din istoria tenisului, este însărcinată şi va mai lipsi o perioadă de pe terenurile de tenis. De asemenea, o altă absenţă notabilă este cea a Victoriei Azarenka. Motivul este unul total surprinzător. Se află într-o luptă pentru custodia fiului său cu fostul partener şi nu are voie să îşi scoată copilul în afara Californiei, relatează Reuters. „Din păcate nu voi participa la turneul din acest an de la US Open din cauza situaţiei familiale în curs de desfăşurare. Îmi va fi dor de New York şi să joc la unul dintre turneele mele preferate, unde m-am bucurat de cele mai importante momente din cariera mea. Aştept cu nerăbdare să mă întorc anul viitor”, a declarat Azarenka.

2017
A doua finală de Grand Slam

Simona Halep a bifat în 2017 cea de-a doua finală de Grand Slam a carierei. S-a întâmplat tot la Roland Garros, la fel ca în 2014. Atunci a fost învinsă de Maria Şarapova, iar de această dată a cedat în faţa Jelenei Ostapenko la Paris, după un meci în care Halep a avut set şi 3-0. Plus trei şanse de a se distanţa la 4-0! A fost un adevărat coşmar pentru româncă. La primul turneu de Grand Slam, Simona Halep a suferit, pentru al doilea an consecutiv, un eşec usturător. A fost eliminată la ultima ediţie de Shelby Rogers, în primul tur, după ce în 2016 o bătuse, tot în runda inauguarală, Shuai Peng. La Wimbledon, Simona Halep a avut câteva prestaţii apreciabile, dar s-a lovit de Johanna Konta în sferturile de finală. Atunci, Halep a ratat şi prima ei şansă de a urca pe primul loc WTA, la fel cum s-a întâmplat şi la finala de la Cincinnati. De asemenea, dacă ar fi învins-o pe britanică, Halep şi-ar fi egalat cea mai bună performanţă din carieră la Wimbledon. În 2014, Simona Halep era învinsă de Eugenie Bouchard în semifinale.

Simona HALEP – Maria SARAPOVA LIVE STREAM US Open. STARE
OK fizic, KO mental

SIMONA HALEP US OPEN LIVE VIDEO. În ultimii ani, performanţele Simonei Halep au fost influenţate de starea fizică în care s-a aflat românca. De această dată, veştile sunt bune din acest punct de vedere. După o săptămână de pauză, Simona a anunţat că se simte în cea mai bună formă din punct de vedere fizic. Nu la fel de bine, însă, stau lucrurile la nivel mental. Chiar Simona Halep a recunoscut că a fost foarte afectată după cele două finale pierdute la scor usturător, cu Elina Svitolina, la Rogers Cup, şi în faţa Garbinei Muguruza, la Cincinnati. A fost o altă şansă ratată de a urca pe primul loc WTA, iar Halep nu avea cum să nu fie afectată. „Mă simt bine la US Open. Îmi place atmosfera. Nu am nicio aşteptare. Mă duc doar să joc, cum am făcut şi aici. Sper doar să am încrederea pe care o am acum şi vom vedea ce va fi. Nu pot spune dinainte nimic. Fizic sunt ok, mental sunt un pic obosită de rutina pregătirilor dinaintea meciurilor. Încerc să mă recuperez cât de bine pot înainte de US Open”, a spus Halep înaintea turneului.

ŢINUTĂ
Echipament surpriză, cu tricolor

Simona Halep a primit o surpriză foarte plăcută de la sponsorul tehnic, Adidas. Românca va îmbrăca la US Open un echipament realizat de celebrul Pharell Williams. Iar acesta nu este singurul aspect important în privinţa echipamentului. De precizat şi că echipamentul pe care îl va îmbrăca Halep va fi în culorile tricolorului. Simona Halep va fi încurajată de foarte mulţi români la US Open, dar şi de americani. Românca a devenit extrem de populară peste Ocean, dovadă şi succesul de care s-a bucurat o campanie organizată de formaţia de baseball New York Mets. Simona Halep a fost chemată pentru a arunca prima minge la o partidă din MLB. Numeroşii fani care s-au strâns pe arena din New York au întâmpinat-o cu mare căldură pe Simona Halep.

SIMONA HALEP US OPEN LIVE VIDEO. „Mă simt bine la US Open. Îmi place atmosfera. Nu am nicio aşteptare. Mă duc doar să joc. Nu pot spune dinainte nimic. Fizic sunt ok, mental sunt un pic obosită de rutina pregătirilor dinaintea meciurilor. Încerc să mă recuperez cât de bine pot înainte de US Open” (Simona Halep)

9,00 este cota Simonei Halep pentru a se impune la US Open 2017