Simona Halep

Simona Halep, mesaj emoționat pentru unul dintre cei mai importanți oameni din staff! ”O persoană specială”

04.04.2019 | 14:17
Simona Halep a transmis un mesaj emoționat pentru unul dintre cei mai importanți oameni din staff-ul său

Jucătoarea de tenis Simona Halep a transmis un mesaj emoționat pentru unul dintre cei mai importanți oameni din staff-ul său. Fostul lider mondial a ținut în mod special să-i ureze ”La Mulți Ani” pe rețelele de socializare preparatorului său fizic Teo Cercel, la împlinirea vârstei de 39 de ani. Postarea Simonei a devenit imediat virală, iar unul dintre răspunsuri a venit chiar de la fostul ei antrenor Darren Cahill.

Simona Halep, mesaj emoționat pentru unul dintre cei mai importanți oameni din staff

”La Mulți Ani, acestei persoane speciale! Teo Cercel, cel mai bun antrenor și un prieten grozav”, a scris Simona Halep pe contul său de Instagram în mesajul pentru unul dintre cei mai importanți oameni din staff-ul său. Antrenorul australian Darren Cahill a comentat imediat la postarea Simonei și i-a transmis toate cele bune lui Teo Cercel: ”Cel mai bun. La Mulți Ani, Teo Cerel”.

Simona Halep se află în aceste zile la București, acolo unde se reface după turneele dificile de la Indian Wells și Miami. Românca în vârstă de 27 de ani a început deja pregătirile pentru semifinala de Fed Cup împotriva Franței, care va avea loc la Rouen în perioada 20-21 aprilie, și a postat mai multe videoclipuri de la antrenamentele efectuate pe zgura de la Stejarii Country Club.

Mesajul postat de Simona Halep cu ocazia zilei de naștere a lui Teo Cercel
Mesajul postat de Simona Halep cu ocazia zilei de naștere a lui Teo Cercel

Simona Halep, sezon greu pe zgură

Pe lângă ședințele de pregătire, Simona Halep se și relaxează în perioada petrecută la București. Miercuri seară ea a fost prezentă la Teatrul de Comedie împreună cu Florin Segărceanu, căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup a României, și Cosmin Hodor, directorul său de comunicare, și nu a ratat ocazia de a se fotografia cu celebrul actor Horațiu Mălăele.

Pentru Simona Halep va urma o perioadă extrem de agitată, deoarece are foarte multe puncte de apărat în sezonul de zgură. Ea va începe această perioadă cu meciul de Fed Cup împotriva Franței, iar apoi va participa la turneele de la Stuttgart, Madrid și Roma, înainte de a merge să-și apere trofeul câștigat anul trecut la Roland Garros. De asemenea, românca țintește să revină pe locul 1 WTA.