Simona Halep

Simona Halep nu a crezut că poate reveni așa repede pe locul 1 WTA: ”Va fi o provocare mare”. VIDEO

28.03.2019 | 09:11
Simona Halep nu a crezut ca poate reveni asa repede pe locul 1 WTA Va fi o provocare mare VIDEO

Jucătoarea de tenis Simona Halep nu a crezut că poate reveni așa repede pe locul 1 WTA, după ce a pierdut această poziție la începutul anului, după Australian Open. Românca în vârstă de 27 de ani are șansa să urce din nou pe prima treaptă a podiumului dacă va câștiga întâlnirea cu cehoiaca Karolina Pliskova din semifinalele turneului de categorie Premier Mandatory de la Miami.

Simona Halep nu a crezut că poate reveni așa repede pe locul 1 WTA: ”Mă bucur că sunt din nou în această situaţie”

”Tocmai ce am aflat de la antrenorul meu că am nevoie de un meci pentru a fi din nou numărul 1. Mă bucur că sunt din nou în această situaţie, îmi dă încredere, pentru că după pauza competiţională nu am crezut că voi fi din nou atât de aproape, atât de repede. Va fi o provocare mare, dar îmi place să joc sub presiune. Sper că mâine voi juca la cel mai bun nivel”, a declarat Simona Halep despre revenmirea pe locul 1 WTA, la conferința de presă de după victoria din meciul cu Qiang Wang.

”Al doilea set nu a fost grozav până la 1-5, am început să fiu negativă şi să vorbesc pe teren, dar am reuşit să încetez şi a fost mult mai bine atunci. M-am concentrat pe joc şi cred am făcut-o destul de bine. Sunt mult mai bine decât înainte. În ultimii doi ani nu am avut multe meciuri pierdute din cauza negativităţii. Astăzi am avut cinci ghemuri în care am fost negativă, dar am putut întoarce situaţia, încerc să fiu pozitivă. A funcţionat. Toate meciurile pe care le-am pierdut în ultima perioadă le-am pierdut pentru că nu am jucat destul de bine, astfel că mental sunt destul de bine acum”, a spus românca.

Qiang Wang o felicită pe Simona Halep pentru victoria din sferturile de finală de la Miami
Qiang Wang o felicită pe Simona Halep pentru victoria din sferturile de finală de la Miami

”În acel moment s-a schimbat totul în capul meu”

Simona Halep i-a mulțumit încă o dată fostului ei antrenor, australianul Darren Cahill: ”El este foarte pozitiv şi foarte relaxat. Am încercat să învăţ cum să fiu pozitivă, pentru că eram negativă tot timpul. Cred că este în natura mea. După un meci greu pierdut din cauza faptului că am gândit negativ, mi-a spus că mă fac singură să sufăr şi de aceea nu pot să câştig meciuri, că de jucat, joc foarte bine. Vreau să îi mulţumesc încă o dată pentru acel moment. A fost unul important, în care s-a schimbat totul în capul meu”.

Miami Day 9 | Simona Halep Press Conference

It's going to be a big challenge tomorrow, but I like pressure ?

Gepostet von Simona Halep am Mittwoch, 27. März 2019

Simona Halep a învins-o pe Qiang Wang cu scorul de 6-4, 7-5 în sferturile de finală de la Miami Open 2019 și va juca în semifinale cu cehoiaca Karolina Pliskova, pe care o conduce în meciurile directe cu 7-2. Partida care o poate readuce pe Simona pe primul locul în clasamentul WTA a fost programată de organizatori să se joace în noaptea de joi spre vineri, cu începere de la ora 03:00, ora României.

Tags: