Simona Halep

Simona Halep nu e văzută cu mari șanse la Australian Open 2019! ”I-a fost repartizată o adversară brutală”

11.01.2019 | 00:29
Simona Halep nu e vazuta cu mari sanse la Australian Open 2019 Ia fost repartizata o adversara brutala

Liderul clasamentului WTA, Simona Halep, nu e văzută cu mari șanse să se impună la Australian Open 2019, mai ales că a avut parte de o tragere la sorți extrem de dificilă. Românca va juca în runda inaugurală cu sportiva Kaia Kanepi din Estonia, cea care a eliminat-o în primul tur la US Open în 2018.

”Româncei i-a fost repartizată o adversară brutală şi urmează să joace în meciul de deschidere împotriva lui Kanepi, o jucătoare care loveşte extrem de puternic. Ar putea fi obligată să le bată pe ambele surori Williams doar pentru a ajunge în sferturile de finală. Este genul de tragere la sorţi pe care o aşteaptă o jucătoare care nu e cap de serie, nu principala favorită”, a spus Ed McGrogan, specialist al site-ului tennis.com.

Simona Halep o felicită pe Kaia Kanepi după victoria obținută în primul tur la US Open 2018
Simona Halep o felicită pe Kaia Kanepi după victoria obținută în primul tur la US Open 2018

Simona Halep nu e văzută cu mari șanse la Australian Open 2019: ”O alege cineva pe principala favorită?”

”E cineva care o alege pe principala favorită pentru a câştiga primul ei meci? O întâlneşte pe Kaia Kanepi, o jucătoare cu un joc înfricoşător şi care a învins-o anul trecut în primul tur la US Open”, este părerea jurnalistului Steve Tignor despre șansele pe care le are Simona Halep la Australian Open 2019.

Liderul clasamentului WTA a ajuns anul trecut până în finală la Australian Open, acolo unde a fost învinsă de daneza Caroline Wozniacki, dar în alte patru rânduri, 2012, 2013, 2016 şi 2017, ea a părăsit competiția de la Melbourne încă din primul tur.

Simona Halep o va întâlni pe Kaia Kanepi în primul tur la Australian Open, dar pe sfertul unde este liderul mondial se mai află și surorile Venus și Serena Williams, pe care le poate întâlni în turul 3, respectiv în optimile de finală. Meciul dintre Halep și Kanepi se va disputa luni noaptea sau marți dimineața în România, în cea de-a doua zi de concurs de la Melbourne.