Simona Halep

Simona Halep, premiată înainte de Franţa – România în Fed Cup! Ce distincție a primit la dineul oficial

18.04.2019 | 19:00
Simona Halep premiata inainte de Franta  Romania in Fed Cup Ce distinctie a primit la dineul oficial
ADVERTISEMENT

Simona Halep va fi premiată înainte de Franţa – România în Fed Cup! Semifinala de Fed Cup dintre Franţa şi România se apropie tot mai tare, iar pregătirile sunt în toi, antrenamentele au intrat în linie dreaptă şi jucătoarele sunt pregătite de a intra pe teren pentru a aduce victoria pentru echipa lor. Simona Halep, prima rachetă a României, va fi premiată la dineul oficial de către reprezentanţii Fed Cup!

Simona Halep a primit o distincţie din partea oficialilor Fed Cup

Simona Halep a câştigat pe 25 martie premiul Fed Cup Heart, pentru spiritul de luptătoare pe care l-a arătat în Fed Cup contra Cehiei la Ostrava. Jucătoarea noastră a primit atunci un cec din partea Fed Cup, cec care va fi donat în scop caritabil. Cauza nobilă spre care se vor îndrepta banii va fi aleasă, evident, de către câştigătoarea premiului.

ADVERTISEMENT

Simona Halep împreună cu celelalte jucătoare din echipa de Fed Cup a României vor participa joi seara la un dineu oficial la Rouen, iar atunci îşi va primi şi Simona premiul. Românca în vârstă de 27 de ani a câştigat patru astfel de premii de-a lungul timpului, fiind cu adevărat o jucătoare extrem de devotată echipei şi ţării pentru care evoluează.

Simona Halep va fi premiată înainte de Franţa – România în Fed Cup

Simona Halep, o inspiraţie în Cupa Federaţiei

“Simona Halep s-a dovedit o inspirație pentru România, care a produs un șoc major în duelul cu Cehia. România i-a provocat Cehiei prima înfrângere acasă din ultimii zece ani. Sportiva în vârstă de 27 de ani nu i-a oferit nicio șansă Katerinei Siniakova, pentru ca apoi să treacă în trei seturi de prietena sa Karolina Pliskova. Duelul s-a transformat într-o bătălie titanică, având nevoie de un meci decisiv de dublu. Cu siguranță Halep a contribuit din plin la prima calificare a României în semifinalele FED Cup de la introducerea acestui format”, a fost justificarea reprezentanţilor Fed Cup pentru a o desemna pe Simona Halep câştigătoarea acestui premiu.

ADVERTISEMENT
Tags: