Sporturi

Simona Halep, distracţie maximă la concertul lui Smiley! “Oficial ne merge bine” Foto

16.12.2018 | 12:45
Simona Halep distractie maxima la concertul lui Smiley Oficial ne merge bine Foto

Simona Halep a fost prezentă la concertul lui Smiley. Simona Halep profită din plin de timpul petrecut acasă, în compania celor dragi, şi adună cât mai multe amintiri frumoase. Liderul mondial din WTA, pe lângă antrenamentele efectuate sub atenta îndrumare a căpitanului nejucător al echipei de Fed Cup a României, Florin Segărceanu, ea merge la cât mai multe petreceri exclusiviste.

Sâmbătă seara, cea mai bună tenismenă a lumii, a fost prezentă la concertul susţinut de Smiley în clubul Fratelli. Constănţeanca în vârstă de 27 de ani a publicat pe contul personal de Instagram mai multe videoclipuri de la concert, semn că totul a mers foarte bine şi i-a plăcut spectacolul oferit de binecunoscutul artist român. După concert, Simona s-a şi fotografiat cu Smiley, susţinând că “oficial le merge bine”.

Simona Halep şi Smiley în clubul Fratelli
Simona Halep a fost prezentă la concertul lui Smiley

Liderul mondial din WTA a petrecut pe cinste la concertul lui Smiley

Smiley este deja cunoscut pentru faptul că urmăreşte sportul alb şi susţine sportivii români, printre care Simona Halep şi Horia Tecău. Pe oriunde are ocazia să meargă la turnee, Smiley, Andrei Maria pe numele său real, o face şi îşi susţine preferaţii din tribune. Cel mai recent, Smiley a fost prezent la turneul de la Miami. “Mă bucur foarte tare că am ocazia să văd o româncă foarte talentată, care e susţinută de o grămadă de alte naţii. E o româncă de succes. Mă simt onorat şi bucuros că am ocazia să o cunosc şi că am ocazia să o încurajez de pe margine la meciuri”, a spus Smiley la Miami.

Pe lângă clubul Fratelli, Simona Halep a vizitat recent şi un un târg de design contemporan. Sportiva noastră a ţinut să cumpere ceva de la târgul recent deschis. Şi-a făcut cadou o bluză cu însemnele zodiei sale, Balanţă, potrivit Pro TV. “Povestea este că fiecare dintre noi avem o zodie şi fiecare zodie are o constelaţie, aşa încât am pus constelaţii pe hanorace şi tricouri”, a precizat designerul Dana Păun, cea care a creat bluza cumpărată de Halep.

Tags: