Sporturi

Simona Halep, prima reacţie cu privire la noul său antrenor, Thierry Van Cleemput

21.01.2019 | 18:45
Simona Halep prima reactie cu privire la noul sau antrenor Thierry Van Cleemput

Simona Halep a oferit la Melbourne prima reacţie referitoare la noul său antrenor. Liderul mondial din WTA a fost eliminat luni, 21 ianuarie, la Australian Open, de către Serena Williams, scor 1-6, 6-4, 4-6, după o oră şi 48 de minute de joc. Sportiva noastră a surprins pe toată lumea înaintea meciului cu americanca, apărând la antrenament cu un nou tehnician, belgianul Thierry Van Cleemput.

După partida pierdută la Melbourne, Simona a oferit şi prima reacţie cu preivire la negocierile purtate cu fostul antrenor al lui David Goffin. “Vorbim, dar nu este oficial antrenorul meu. Vom vedea. Nu am nicio legătură cu despărţirea lui de David Goffin. Îmi place ca persoană, ca antrenor. Nu am decis încă nimic, doar discutăm şi încercăm să ne cunoaştem. Am vorbit aici, nu a fost nimic înainte. Am văzut că s-a despărţit de David şi atunci am vorbit”, a spus Simona la conferinţa de presă. Vezi aici toate ştirile despre Simona Halep – Serena Williams, LIVE BLOG imagini şi informaţii în timp real despre marele meci de la Melbourne!

Liderul mondial din WTA a vorbit despre negocierile purtate cu Thierry Van Cleemput

De partea cealaltă, şi belgianul a vorbit despre ce ar urma să se întâmple, catalogând noua colaborare drept “o frumoasă provocare”. “Cu grupul Simonei Halep, mă înţeleg bine de foarte mult timp. Am fost mereu în termeni buni şi când au aflat că am încheiat colaborarea cu David, m-au întrebat dacă aş putea rămâne să văd meciul şi să-mi dau sfatul. De aici urmează probabil un test, poate o colaborare, nimic nu este decis încă. Trebuie să o antrenez, să o însoţesc la turnee pentru a vedea dacă asta poate funcţiona. Avem şansa de a face asta cu calm, fără precipitare. Suntem la stadiul de discuţii. Vreau mai întâi să o antrenez, ca ea să vadă metoda mea de lucru şi dacă o asimilează, dacă îi place, apoi o voi însoţi la turnee. Va fi o frumoasă provocare, este o jucătoare extraordinară. Dacă nu se face, rămânem prieteni”, a spus şi blegianul.

Tags: