Sporturi

Simona Halep primeşte un avertisment din partea Martinei Navratilova înaintea turneului de la Madrid

02.05.2019 | 15:55
Simona Halep primeste un avertisment din partea Martinei Navratilova inaintea turneului de la Madrid

Simona Halep primeşte un avertisment din partea Martinei Navratilova! Simona Halep, ocupanta locului trei în clasamentul WTA, se află deja la Madrid, acolo unde va evolua săptămâna viitoare. Jucătoarea noastră s-a impus la competiţia din Capitala Spaniei de două ori, în 2016 după o finală cu Dominika Cibulkova, şi un an mai târziu, în 2017, după o finală cu Kristina Mladenovic.

Martina Navratilova trage un semnal de alarmă înaintea turneului de la Madrid

Deşi se simte foarte bine la Madrid, despre care spune că este a doua ei casă, şi a obţinut rezultate foarte bune la turneul patronat de Ion Ţiriac în trecut, Simona Halep nu primeşte încrederea Martinei Navratilova. Fosta legendară tenismenă din circuitul feminin de tenis nu este de părere că Simona va triumfa şi anul acesta la turneul din Madrid. Ea consideră, de asemenea, că Petra Kvitova este jucătoarea de bătut în prezent.

Cehoaica este de altfel şi singura tenismenă care a câştigat mai mult de un turneu în 2019 şi se află pe prima poziţie în cursa pentru Turneul Campioanelor. “La Madrid, Petra Kvitova va fi jucătoarea de bătut. Iubeşte zgura rapidă de la Madrid, unde mingea trece prin aer mai repede din cauza altitudinii. E un turneu pentru jucătoarele care lovesc puternic, precum Petra, care l-a şi câştigat de trei ori, inclusiv anul trecut. Nicio jucătoare nu domină tenisul feminin în prezent. Serena n-a jucat foarte mult, în timp ce Osaka nu s-a ridicat încă la statutul de lider WTA din momentul în care şi-a schimbat antrenorul. Jucătoarele de top trec printr-o perioadă fluctuantă”, a spus Martina Navratilova de curând.

Simona Halep primeşte un avertisment din partea Martinei Navratilova

Simona Halep are încredere înainte de a lua startul în sezonul de zgură

Chiar dacă are foarte multe puncte de apărat şi un program aglomerat, Simona are încredere că poate obţine un rezultat bun în Spania. “Mă simt bine, m-am antrenat foarte bine după Fed Cup. Cred că sunt pregătită pentru sezonul de zgură. E cea mai bună parte a anului pentru mine, sper să fie și anul ăsta la fel. La Madrid mă simt ca acasă, îmi e foarte bine acolo. Abia aștept să merg și la Roland Garros! Terenul de la Madrid e foarte bun, mă avantajează, o să vină mulți prieteni să mă susțină. Sper și la Roma să joc finala, dacă se poate. E un sezon greu, nu vreau să spun nimic dinainte”, a precizat Simona Halep la plecarea spre Madrid.