Simona Halep

Simona Halep prinde aripi după victoria cu Cori Gauff: “Am foame mare de victorii! Sfertul de aici nu se compară cu cel de la Roland Garros” EXCLUSIV

09.07.2019 | 11:42
Simona Halep prinde aripi dupa victoria cu Cori Gauff Am foame mare de victorii Sfertul de aici nu se compara cu cel de la Roland Garros EXCLUSIV

Simona Halep prinde aripi după victoria cu Cori Gauff, scor 6-3, 6-3, care i-a adus calificarea în sferturile de finală de la Wimbledon 2019. La conferinţa de presă de la finalul partidei din optimi, românca a vorbit despre performanţa obţinută la turneul de pe iarba londoneză.

Simona Halep prinde aripi după victoria cu Cori Gauff: “Sunt mult mai încrezătoare”

După victoria cu Cori Gauff, Simona Halep a prins aripi şi a susţinut că este sigură că poate obţine o performanţă mai bună la Wimbledon în comparaţie de ceea ce a reuşit la turneul de la Roland Garros din acest an.

“E diferență foarte mare între felul în care mă simt acum și felul în care m-am simțit la Roland Garros, emoțional vorbind. Sfertul de aici nu se compară cu cel de la Roland Garros. Sunt fresh acum, sunt dornică să intru pe teren și să dau tot ce am mai bun, să câștig fiecare meci. La Roland Garros eram obosită mental. Aici aș putea să fac mai bine decât am făcut la Paris. Sunt mult mai încrezătoare”, a declarat Simona Halep pentru FANATIK.RO după conferinţa de presă.

Simona Halep prinde aripi după victoria cu Cori Gauff (sursă foto: hepta.ro)
Simona Halep prinde aripi după victoria cu Cori Gauff (sursă foto: hepta.ro)

“Vreau să câştig fiecare meci. Îmi doresc mult acest lucru”

La conferinţa de presă, Simona Halep a susţinut că are o foame mare de victorii şi a precizat că se simţea obosită la începutul sezonului 2019. În plus, românca a declarat că este încrezătoare atunci când intră pe teren la turneul de la Wimbledon. În sferturil de finală, Simona Halep se va duela cu Zhang Shuai pentru un loc în semifinale.

“Mă simt mult mai bine din punct de vedere mental. Am fost puţin obosită la începutul anului. Acum mă simt mult mai bine. Am foame mare de victorii. Vreau să câştig fiecare meci. Îmi doresc mult acest lucru. Mi-am îmbunătăţit mult jocul. Cel mai important aspect este că intru mult mai încrezătoare pe teren. Mă bucur de timpul petrecut aici. Încerc să-mi îmbunătăţesc jocul acolo unde deja sunt puternică. Anul acesta mi-am îmbunătăţit jocul destul de mult. Sunt mult mai încrezătoare. Am schimbat multe lucruri. Simt că de la an la an devin mai bună. Nu mă mai panichez. Vreau să devin mai bună atât cât se poate. Niciodată nu ştii la ce să te aştepţi pe această suprafaţă. Cineva mi-a spus azi că ar trebui să observ că am îmbătrânit pentru că joc tot mai des cu junioare. Dacă voi mai continua să joc încă trei ani, voi avea mereu astfel de meciuri. M-am obişnuit deja. Asta mă motivează şi încerc să arăt că încă mai sunt prezentă în circuit. Sunte puternică şi arăt că pot să le înving, chiar dacă el joacă fără frică sau emoţii. Ele nu au nimic de pierdut. Este o provocare frumoasă să joc contra lor”, a mai precizat Simona Halep.