Simona Halep

Simona Halep şi-a etalat din nou talentele fotbalistice! Mesaj pentru Gică Hagi: “Merge?” Video

06.05.2019 | 19:51
Simona Halep sia etalat din nou talentele fotbalistice Mesaj pentru Gica Hagi Merge Video
ADVERTISEMENT

Simona Halep şi-a etalat din nou talentele fotbalistice, de această dată la turneul WTA Madrid Open. Românca a început cu dreptul sezonul de zgură şi a obţinut o victorie convingătoare în primul tur, după ce a învins-o pe Margarita Gasparyan, scor 6-0, 6-4.

Simona Halep şi-a etalat din nou talentele fotbalistice la Madrid

După victoria de la dublu, alături de Irina Begu, Simona Halep şi-a etalat din nou talentele fotbalistice. Fostul număr 1 mondial a postat două clipuri video pe contul personal de Instagram, imaginile putând să-i facă geloşi până şi pe cei mai mari fotbalişti din istorie.

ADVERTISEMENT

În ambele clipuri, Simona Halep s-a filmat în timp ce jongla cu o minge de fotbal. Românca a reuşit două serii impresionante de “ţinut pe picior” şi a avut un mesaj special pentru Viitorul. “Încălzire! FC Viitorul, merge?”, a scris Simo. De altfel, fostul număr 1 mondial a postat luni o fotografie în care Vasile Antonescu, partenerul ei de antrenament, poartă un tricou al formaţiei lui Gică Hagi.

Simona Halep a jucat fotbal în copilărie

La începutul anului, Simona Halep a oferit un interviu pentru site-ul oficial FIFA, în care a dezvăluit că juca fotbal în copilărie. În plus, românca a susţinut că deţine un adevărat record la jonglerii cu mingea, abilitate despre care a spus că vine natural.

ADVERTISEMENT

“Iubesc fotbalul. Tatăl meu nu a avut o carieră de fotbalist profesionist în adevăratul sens al cuvântului, dar iubeşte acest sport. Mereu îmi povesteşte cât de talentat a fost. Am jucat fotbal când eram copil, pe stradă, alături de verii mei şi fratele meu. Cred că sunt norocoască că abilitatea de a ţine pe picior vine natural. Îmi place să practic toate sporturile. Nu am făcut nimic special ca să învăţ acest lucru. Recordul meu la ţinut pe picior este undeva la 89”, a declarat Simona Halep pentru site-ul FIFA.

Tags: