Simona Halep

Simona Halep și Sorana Cîrstea se luptă pentru un premiu la Roland Garros 2019! Nominalizate alături de Serena Williams și Garbine Muguruza

08.06.2019 | 12:38
Simona Halep si Sorana Cirstea se lupta pentru un premiu la Roland Garros 2019 Nominalizate alaturi de Serena Williams si Garbine Muguruza

Jucătoarele de tenis Simona Halep și Sorana Cîrstea au părăsit Roland Garros 2019, dar se luptă pentru un premiu important. Campioana en titre de la French Open a fost eliminată în sferturile de finală de puștoaica de 18 ani Amanda Anisimova, în timp ce Cîrstea a pierdut meciul din turul doi cu Aliona Bolsova. Cu toate acestea ele au atras atenția în capitala modei.

Simona Halep și Sorana Cîrstea se luptă pentru un premiu la Roland Garros 2019

Oficialii WTA le-au nominalizat pe Simona Halep și Sorana Cîrstea la premiul pentru cel mai frumos echipament de la Roland Garros 2019 și se vor lupta pentru acest titlu cu Garbine Muguruza, Serena Williams, Kiki Bertens și Anett Kontaveit. Nike a creat pentru Halep la actuala ediție de la French Open un echipament negru cpomplet compus dintr-un tricou cu guler care avea imprimate pe el albine și fustă. Îmbrăcămintea a fost completată de pantofi sport Vapor X Clay Nike de culoare violet personalizați.

Și Sorana Cîrstea a impresionat la Roland Garros 2019 cu echipamentul New Balance. Ea a purtat o rochiță albastră care a avut în jurul taliei și tivului o dungă aurie. Ea a purtat în picioare o pereche de adidași tot New Balance de culoare neagră. Garbine Muguruza a purtat echipament de la Adidas, Kiki Bertens de la Fila, Anett Kontaveit de la Lacoste, în timp ce pentru Serena Williams firma Nike a creat o costumație specială.

Serena Williams în timpul meciului cu japoneza Kurumi Nara din turul doi de la Roland Garros 2019

Halep domină foarte clar duelul pentru acest premiu

Până în acest moment, Simona Halep domină autoritar votul organizat pe site-ul oficial al WTA, acumulând 59,38% dintre sufragii. Ea este urmată la mare distanță de Garbine Muguruza (16,07%), Serena Williams (14,43%), Sorana Cîrstea (6,23%), Kiki Bertens (2,09%) și Anett Kontaveit (1,8%). Campioana en titre de la Roland Garros va înregistra o cobrâre drastică în clasamentul WTA, ea urmând să ajungă de luni pe locul 8.

Imediat după ce a părăsit competiția din capitala Franței, Simona Halep a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare în care și-a exprimat dragostea pentru Paris. La revenirea în țară, ea a fost extrem de iritată de unele întrebări ale reporterilor și a precizat că un sfert de finală la un turneu de Grand Slam nu poate reprezenta o dezamăgire. Ea a mai afirmat că va continua colaborarea cu antrenorul Daniel Dobre și nu se pune problema revenirii australianului Darren Cahill.