Sporturi

SIMONA HALEP. ŞOC, ameninţată: “Te distrug 100%, vei MURI!”

Performanţele Simonei Halep din circuitul WTA şi faptul că a devenit faimoasă îi face pe unii să facă o obsesie pentru performeri. Din păcate, în această situaţie se află şi Simona Halep,...
23.04.2015 | 10:32
SIMONA HALEP SOC amenintata Te distrug 100 vei MURI

Performanţele Simonei Halep din circuitul WTA şi faptul că a devenit faimoasă îi face pe unii să facă o obsesie pentru performeri. Din păcate, în această situaţie se află şi Simona Halep, care e ameninţată pe twitter de un aşa zis suporter danez, Jesper Andreassen, care, din luna noiembrie încoace, a postat aproximativ 2.000 de mesaje pe reţeaua de socializare despre Halep. 

jesper

Cele mai multe mesaje erau de felicitare, apoi au apărut şi mesaje de dragoste. Însă, într-o noapte, danezul a văzut un material în presa din România despre iminenta căsătorie a Simonei Halep  cu prietenul ei, Costa Sponte şi a început să îi trimită mesaje de ameninţare. Primul dintre ele era: “De vreme ce ai acest cont de Twitter probabil că este adevărat. Confirmă sau şterge. Zvon/adevăr. Nu-ţi minţi fanii”. Au urmat apoi alte mesaje: “Simona Halep, mi-ai insultat inima”, “Eu nu susţin niciodată ţigani îndrăgostiţi”, “Simona Halep, astăzi TU m-ai pierdut. Cel mai mare fan nordic”, scria danezul.

print

Psihologul Claudiu Ganciu a vorbit pentru Prosport despre acest incident: Şi-a construit o adulaţie faţă de un nume, de o persoană de sex feminin, şi dărîmarea acestui idol care este idealizat se produce în momentul în care află că se căsătoreşte. Are o implicaţie puternic erotică. E o poveste care începe cu mesaje frumoase, e trist cînd Simona pierde. Cînd ea e cu altul începe să distrugă tot. Să o distrugă pe ea. Aveţi în minte cuplurile care au o poveste şi la sfîrşit el o ucide pe ea şi apoi se sinucide”, explică psihologul Claudiu Ganciu pentru ProSport.

VEZI VIDEO REZUMAT HALEP – MUGURUZA. CU CINE JOACĂ ÎN SFERTURI 

Într-o noapte, Andreassen a recurs la ameninţări cu moartea la adresa Simonei Halep: “Halep, acesta va fi un tiebreak fără sfîrşit. Eşti capabilă să lupţi până la sfârşit? Eu sunt”, “Simona, te-ai pus cu puşcaşul marin nepotrivit. Eu. Lipsită de loialitate. Insultătoare. Nu vei scăpa niciodată de mine. TE voi distruge 100%”. ” Te distrug. Încearcă Iadul meu, vei muri”. Mai mult, danezul s-a filmat într-o zi în timp ce mînca ardei iuţi, aluzie la simbolul lui Halep, poreclită Halepeno.

ssdadaa

Jim Courier, fostul lider ATP a declarat în urmă cu ceva timp: ” Cred că jucătoarele de tenis sînt cele mai vizibile sportive din lume, aşa că ele atrag nebunii. Sînt expuse – ăsta este un fapt. Oamenii fac fixaţii cînd vine vorba de tenismene, pentru că sînt faimoase”

 

 

Tags: