News

Sindicaliștii din poliție, nemulțumiți de noile uniforme: „A primat cantitatea în fața calității”

Sindicatul Europol a prezentat pe Facebook noile uniforme care au fost repartizate tinerilor absolvenți ai Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”.
16.07.2022 | 09:56
Sindicalistii din politie nemultumiti de noile uniforme A primat cantitatea in fata calitatii
Noua jachetă a polițiștilor/ Foto: Sindicatul Europol
ADVERTISEMENT

Sindicaliștii de la Europol se declară nemulțumiți de noile uniforme pe care Ministerul Afacerilor Interne le pune la dispoziția angajaților săi.

Într-o postare pe contul de Facebook al Europol sunt prezentate o serie de imagini cu noile modele de uniformă pe care oamenii legii le vor primi pe viitor.

ADVERTISEMENT

Primii care au primit noile modele sunt cei mai tineri ofițeri de poliție, care abia au absolvit Academia.

Așa se pare că va arăta noua uniformă de poliție, iar în imaginile de mai jos veți regăsi jachetă de primăvară-vara(impermeabilă), pulover model polar, bereta, șepcuța și încălțămintea tactică.

ADVERTISEMENT

Aceste articole sunt cele care au fost repartizate absolvenților din promoția 2022 a Academiei de Poliție Alexandru Ioan Cuza”, se spune în postare.

Noile uniforme au fost introduse de către Ministerul de Interne din acest an.

De asemenea, de la data de 1 octombrie 2022, MAI a decis ca polițiștii să nu mai primească norma financiară lunară de echipare.

ADVERTISEMENT

Pe viitor, ministerul urmează să se ocupe direct furnizarea uniformelor către angajații săi.

Cu privire la design-ul și calitatea articolelor din noua uniformă vă lăsăm pe voi să trageți concluziile, noi neputând să vă spunem la acest moment, după cum am anticipat, decât că a primat cantitatea în detrimentul calității”, conchid sindicaliștii de la Europol.