News

O fată de 13 ani a căzut de la etajul unui bloc din București. Cine este victima și ce s-a întâmplat înainte de incident. Update

Un incident grav s-a petrecut, miercuri, 1 mai, în București: o fată de 13 ani a căzut de la etajul unui bloc din Sectorul 4.
01.05.2024 | 17:19
O fata de 13 ani a cazut de la etajul unui bloc din Bucuresti Cine este victima si ce sa intamplat inainte de incident Update
O fată de 13 ani a căzut de la etajul unui bloc din București. Victima a ajuns la spital. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT
01-05-2024
14:33

Cine este fata care a căzut de la etaj. Ce s-a întâmplat înainte de incident

Încep să apară date noi legate de incidentul petrecut miercuri, 1 mai, în Sectorul 4 din București. Fata de 13 ani ar avea cetățenie ucraineană. Ea ar fi căzut de la etajul 7.

Înainte de a cădea de la mare înălțime, copila s-ar fi certat cu părinții săi. Din păcate, în acest moment ea se află internată în stare gravă la spital, notează Antena 3 CNN.

Direcția Generală de Poliție a Municipiului București (DGPMB) a semnalat, miercuri, un incident grav, în Sectorul 4 din București, acolo unde o fată de 13 ani a căzut de la etajul unui bloc.

O fată de 13 ani a căzut de la etajul unui bloc din București. Victima a ajuns la spital

Din primele informații oferite de oamenii legii din Capitală, aflăm că în această după-amiază un apel la 112 anunța faptul că o persoană ar fi căzut de la etajul unui bloc din Sectorul 4.

ADVERTISEMENT

Până în acest moment nu se cunosc detalii privind cauza evenimentului, dacă a fost o cădere accidentală sau o posibilă tentativă de sinucidere. Se cunoaște, în schimb, faptul că victima este o fată de 13 ani cu cetățenie străină.

În scurt timp, la fața locului s-au deplasat polițiștii și un echipaj de prim-ajutor. Adolescenta a fost transportată la un spital din Capitală pentru a primi îngrijiri medicale. Cercetările sunt continuate de către Secția 16 Poliție, în vederea stabilirii situației de fapt și a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

ADVERTISEMENT

La data de 1 mai 2024, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 16 Poliție au fost sesizați, prin sistem 112, cu privire la faptul că o persoană s-ar fi precipitat de la etajul unui bloc, din Sectorul 4.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul subunității, precum și un echipaj de prim ajutor. Victima, o tânără, în vârstă de 13 ani, de cetățenie străină, a fost transportată la o unitate spitalicească, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

ADVERTISEMENT

Cercetările sunt continuate de către Secția 16 Poliție, în vederea stabilirii situației de fapt și a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, se arată în comunicatul DGPMB.

Incident similar la mijlocul lunii trecute. O fetiță de 2 ani a căzut de la etajul unui bloc din București

Pe 15 aprilie, un caz similar s-a petrecut în București. Atunci, o fetiță de 2 ani a căzut de la etajul 1 al unui bloc situat în Sectorul 1 al Capitalei. Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

ADVERTISEMENT

”În această dimineață, 15 aprilie 2024, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 1 Poliție au fost sesizați, cu privire la faptul că un minor ar fi căzut de la etajul unui imobil, situat în Sectorul 1.

La fața locului s-au deplasat cu operativitate polițiști din cadrul subunității, care au constatat că este vorba despre o fetiță, în vârstă de 2 ani, care ar fi căzut de la etajul 1 al blocului”, a precizat, la acea dată, Poliția Capitalei.

ADVERTISEMENT
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat...
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat imediat dintr-o pușcărie din Bogota când au aflat cum o cheamă
Povestea nespusă a zilei când Reagan a fost împușcat. La Casa Albă domnea...
Povestea nespusă a zilei când Reagan a fost împușcat. La Casa Albă domnea haosul, în timp ce submarine rusești se apropiau periculos de Washington
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge...
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge românii să plătească pentru un pahar
Valentina Pelinel l-a dat de gol pe Cristi Borcea: „Are probleme!” Calvarul prin...
Valentina Pelinel l-a dat de gol pe Cristi Borcea: „Are probleme!” Calvarul prin care trece omul de afaceri
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
VIRUSUL mortal care UCIDE precum COVID-UL! E ALERTĂ MAXIMĂ
VIRUSUL mortal care UCIDE precum COVID-UL! E ALERTĂ MAXIMĂ
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Ce se schimbă, de fapt, la actele de stare civilă. Unde se vor...
Ce se schimbă, de fapt, la actele de stare civilă. Unde se vor face digital
Este BOMBA momentului în showbiz. Anamaria Prodan a făcut anunţul oficial
Este BOMBA momentului în showbiz. Anamaria Prodan a făcut anunţul oficial
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2...
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2 Mai: cel puțin 33 de milioane de euro. Cine va plăti
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților