„Puiu’ MIC” cu sînii MARI! “Hai, zîno, să ne jucăm DE-A TATA ŞI DE-A MAMA!”

Duminică, 18 aprilie 2011. Excentricul bogătan Cristian Ţînţăreanu împlineşte 67 de ani. Ca de obicei organizează o mega-petrecere pe domeniul său de la Corbeanca, cu fiţe, fîţe, tone de...
08.09.2014 | 12:14
Puiu MIC cu sinii MARI Hai zino sa ne jucam DEA TATA SI DEA MAMA

Duminică, 18 aprilie 2011. Excentricul bogătan Cristian Ţînţăreanu împlineşte 67 de ani. Ca de obicei organizează o mega-petrecere pe domeniul său de la Corbeanca, cu fiţe, fîţe, tone de băutură, de mîncare şi de… invitaţi. Printre aceştia Rică Răducanu. Bombă: cu o puştoaică brunetă care-i putea fi fiică, sexy, veselă, fără inhibiţii şi cu un bust natural care ar fi făcut-o invidioasă şi pe Pamela Anderson, cu toate kilogramele ei de silicon. Ricanu’, topit tot după „pupila” sa. „Pui mic” în sus, „pui mic” în jos, nu mai ştia cum să-i facă viaţa mai frumoasă… „Puiu’ mic”, evident, a stîrnit curiozitatea (şi nu numai!) tuturor berbanţilor prezenţi. Şi gazdei aniversate în special….

Sărbătoritul s-a încins rău de tot!

Mai în glumă, mai în serios alde Ţînţăreanu a sărutat-o o dată între frumuseţea de sîni exclamînd „Doamne, Ricane, ce noroc pe capu’ tău!”. A mai trecut un timp şi-o băută, a mai sărutat-o o dată, „puiu’ mic” se hizlea toată, încă un pahar şi înc-un sărut, şi înc-o dată, şi iar o dată, de vreo 10 ori a tot „cinstit” Ţînţăreanu „bogăţia” fetei… Rică se cam matolise şi ieşise din peisaj, nu mai era „vigilent”, şi Ţînţăreanu a declanşat asaltul frontal, la baionetă: „Hai, zîno, să mergem sus, ne jucăm şi noi niţel de-a tata şi de-a mama, hai să vezi ce n-ai mai văzut, hai că n-o să-ţi pară rău”. „Zîna” hi, hi, hi şi ha, ha, ha, nu se prea lăsa dusă, Ţînţăreanu se cam încinsese şi-o tot împingea, delicat ca un rinocer, pe fată spre scară cînd, surprize, surprize, cine intră-n scenă? Nici Andreea Marin, nici doamna Ţînţăreanu, nici Rică Răducanu, ci… Măruţă! Cătălin Măruţă! Cu toată echipa de la „Happy Hour”! Totul nu fusese decît o farsă pusă la cale de zgubiliticul prezentator TV, cu complicitatea Ricanului, care-şi revenise subit şi total, şi, bine-nţeles, a „Zînei”, „Puiu’ mic” cu sînii mari!

Vezi AICI farsa din „Paradisul Verde”!

catalin-maruta-cristian-tantareanu-farsa

 

CLIIMA20110418_0099_1