News

Sinucidere în stațiunea Mamaia. Un tânăr și-a pus capăt zilelor, după ce a divorțat de soție

Caz șocant în stațiunea de pe litoralul românesc. Un bărbat s-a aruncat de la etajul 5 al unui bloc. Tragedia s-a produs joi.
21.07.2023 | 11:37
Sinucidere in statiunea Mamaia Un tanar sia pus capat zilelor dupa ce a divortat de sotie
Sinucidere în stațiunea Mamaia. Sursa foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Sinucidere în stațiunea Mamaia Nord, acolo unde un tânăr și-a pus capăt zilelor din cauza unei decepții în dragoste. Tragedia a avut loc în cursul nopții de joi, în stațiunea de la malul mării.

Sinucidere în stațiunea Mamaia. Un bărbat s-a aruncat de la etaj

În jurul orei 19:00, polițiștii au fost alertați în legătură cu acest caz șocant. Bărbatul, în vârstă de 34 de ani, a ales să se arunce de la etajul 5 al unui bloc aflat pe litoralul românesc, în Mamaia.

ADVERTISEMENT

El a fost găsit de prietenii săi, care au sunat la 112. La fața locului au ajuns atât oamenii legii, cât și o ambulanță. Din păcate, medicii echipajului de intervenție nu au putut decât să constate decesul bărbatului care zăcea într-o baltă de sânge.

„La data de 20 iulie a.c., în jurul orei 19.10, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat s-ar fi sinucis, aruncându-se de la etajul 5 al unei clădiri.

ADVERTISEMENT

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind identificat un bărbat, de 34 de ani. Personalul medical a declarat decesul acestuia la fața locului”, a informat IPJ Constanța.

Cunoscuții tânărului spun că acesta era în depresie, după ce a divorțat de soție, conform Observator News. El nu s-a putut împăca cu ideea separării de femeie și ar fi ales să se sinucidă din acest motiv.

ADVERTISEMENT

Oamenii legii au deschis dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă. Totodată, sunt efectuate verificări pentru a scoate la iveală împrejurările exacte în care s-a petrecut incidentul grav.

O femeie s-a spânzurat într-o cameră de hotel

Amintim că tot în această săptămână, un alt caz șocant a avut loc într-un hotel din Constanța. O tânără, în vârstă de 33 de ani a fost găsită moartă în camera pe care o închiriase.

ADVERTISEMENT

Potrivit anchetatorilor, femeia s-a spânzurat, fiind găsită de una dintre cameriste. Nu se cunoaște motivul care a împins-o pe tânăra respectivă să comită gestul extrem.

„La data de 18 iulie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța- Secția 3 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că, intr-un imobil din municipiul Constanța, a fost găsită o femeie decedată prin spânzurare.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind identificată o femeie, de 33 de ani.”, au transmis, în urmă cu câteva zile, reprezentații IPJ Constanța.

ADVERTISEMENT