News

Site-ul INML, atacat informatic după crimele din Caracal. Ce mesaje au afişat hackerii!

03.08.2019 | 21:28
Siteul INML atacat informatic dupa crimele din Caracal Ce mesaje au afisat hackerii

Hackerii au lovit din nou, de data aceasta pe site-ul INML, care a anunțat recent rezultatele analizelor ADN în cazul Alexandrei Măceșanu, fata de 15 ani care a fost ucisă de Gheorghe Dincă, deși a sunat la 112 de cel puțin trei ori, însă autoritățile nu au putut-o ajuta.

Site-ul INML, atacat de hackeri după crimele din Caracal

În mesajul lor, autorii atacului au transmis condoleanțe familiei Alexandrei Melencu, dar și celei a Luizei Melencu, fata de 18 ani care a fost ucisă tot de Gheorghe Dincă.

Pe site-ul Institutului Naţional de Medicină Legală (INML), în locul paginii de start a fost postat textul „Hacked by #X_v. Am doar câteva mesaje care aş vrea să fie ascultate”. Hackerul aduce injurii lui Liviu Dragnea, PSD-ul, dar și al criminalului Gheorghe Dincă.

Site-ul INML atacat de hackeri după crimele din Caracal
Site-ul INML, atacat de hackeri după crimele din Caracal

Românii sunt îndemnați să participe la protestul din 10 august

De asemenea, românii sunt îndemnați să vină în număr cât mai mare la mitingul din 10 august: „Vă aşteptăm în număr cât mai mare la protestul din 10 august, suntem cu voi”. Institutul de Medicină Legală a finalizat analizele de laborator pe probele ridicate din casa lui Gheorghe Dincă, iar rezultatul este că în oasele arse care au fost expertizate a fost identificat ADN-ul Alexandrei, a anunțat sâmbătă DIICOT.

„ALEXANDRA ESTE CONFIRMATĂ DECEDATĂ de testele ADN. Ministrul Justiției l-a anunțat pe vărul meu”, a anunțat Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, pe Facebook.

„De-abia acum începe răzbunarea pe care cred că nimeni dintre cei care mi-au omorât nepoata nu și-o dorește. Ministrul Justiției l-a anunțat pe vărul meu de rezultat: se confirmă din păcate aceste date: ADN-ul Alexandrei din acea cenușă sau ce dracu era… oase, cu ADN-ul părinților”, a declarat Alexandru Cumpănașu.

În urma percheziţiilor de vineri de la casa lui Gheorghe Dincă, alte fragmente osoase şi probe biologice au fost ridicate. Și acestea urmează a fi analizate din punct de vedere genetic şi antropologic.