Sporturi

Scandal la Beijing! Sloane Stephens s-a certat cu Pavliucenkova: „C***a dracului, a vrut să dea în mine!” Video

30.09.2018 | 18:49
Scandal la Beijing Sloane Stephens sa certat cu Pavliucenkova Ca dracului a vrut sa dea in mine Video

Sloane Stephens, numărul 9 WTA, a avut o misiune dificilă împotriva rusoaicei Anastasia Pavliucenkova, numărul 39 WTA, în primul tur al turneului WTA de la Beijing. Confruntarea a iscat scântei între cele două sportive. Stephens s-a certat cu arbitrul partidei și cu Pavliucenkova, pe care a acuzat-o că s-a prefăcut că ar fi suferit o accidentare.

La scorul de 5-2 pentru Sloane în setul secund, Anastasia a cerut intervenția medicului după ce a acuzat dureri la spate. Americanca a fost de părere că adversara sa se preface și, în momentul în care Pavliucenkova a revenit în joc, Stephens a avut o discuție mai aprinsă cu arbitrul de scaun, Jenny Zhang. Rusoaica s-a implicat și ea în schimbul de replici, astfel încât arbitrul s-a văzut nevoit să coboare din scaun și ca supervizorul să intervină pentru a calma spiritele.

Sloane Stephens s-a certat cu Pavliucenkova la Beijing. Replică jignitoare pentru rusoaică

Tensiunile au continuat în setul decisiv. La scorul de 3-0, rusoaică a atacat-o pe Stephens cu un smash în corpul americancei. Reflexele lui Stephens au ajutat-o să returneze lovitura Anastasiei, care a reușit să întoarcă incredibil și să câștige punctul. Camerele de filmare au surprins însă reacția fostei campioane de la US Open, care a acuzat-o pe Pavliucenkova că a tras intenționat în ea: „C***a dracului! A vrut să dea în mine!”, a spus, nervoasă, Stephens.

În cele din urmă, Stephens s-a impus în trei seturi, scor 6-7, 6-4, 6-4. Stephens o va întâlni în turul secund pe chinezoaica Sasai Zheng, numărul 68 WTA.

Cele două conflicte dintre Stephens și Pavliucenkova pot fi văzute aici:

În primul tur al turneului de la Beijing a jucat și numărul 1 Mondial, Simona Halep. Cu toate acestea, sportiva noastră a rezistat numai un set pe teren. Halep a abandonat după ce a pierdut primul set cu 1-6, în meciul jucat cu tunisianca Ons Jabeur.