News

Smecherul cu Touareg, scăpat nevinovat de judecători după ce a lovit intenționat un Logan în zona Fântâna Miorița. Video

20.05.2019 | 16:56
Smecherul cu Touareg scapat nevinovat de judecatori dupa ce a lovit intentionat un Logan in zona Fantana Miorita Video

Smecherul cu Tuareg a fost scăpat nevinovat de judecători după ce a lovit intenționat un Logan în zona Fântâna Miorița. Întreaga scenă s-a petrecut în urmă cu 4 ani de zile și, între timp, autorul faptei a ajuns la tribunal. Deși a scandalizat toată țara, Iulian Sănducu a primit clemență din partea magistraților. Acesta a fost iertat și judecătorii au decis să-l achite atât pentru infracțiunea de tentativă de omor calificat, cât și pentru sâvărșirea infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice.

Smecherul cu Touareg, scăpat nevinovat de judecători după ce a lovit intenționat un Logan în zona Fântâna Miorița

În viziunea magistraților nu a contat faptul că acesta a fost la un pas de o adevărată tragedie. Astfel, enervat pe șoferul unui Logan, conducătorul auto al unui bolid de lux, identificat în persoana lui Iulian Sănducu, a tras brusc de volan către dreapta, lovind un autoturism care a ieșit, pur și simplu, în decor. Mai mult de atât,  o femeie aflată pe trotuar a văzut moartea cu ochii, când maşina aruncată în dreapta i-a trecut prin faţă.

Toate aceste fapte au fost egale cu zero pentru magistrați. Deși, „șmecherul cu Touareg” a fost arestat la câteva zile după accident, bărbatul a reușit acum să fie declarat nevinovat. Culmea, Iulian Sănducu, fost controlor la ROMATSA, era cunoscut de poliţiştii de la Rutieră drept un împătimit al vitezei. La doar câteva zile de la accident, a fost depistat de radar cu 120 de kilometri la oră, pe motocicletă.

Nevinovat, deși a fost la un pas să omoare în trafic

De remarcat că oamenii legii au tratat cazul drept o ușoară tamponare, pentru că cei doi şoferi, dar şi al treilea, a cărui maşină a fost acroşată de Logan, nu au depus plângere. Întreaga scenă a luat cu adevărat amploare abia în momentul în care în spaţiul virtual a apărut o filmare de pe o cameră de bord, care arăta că şoferul Touaregului a tras cu intenţie de volan ca să lovească cealaltă maşină!

Patru ani de zile au trecut din momentul întâmplării, patru ani în care peste caz s-a așternut liniștea. După mai multe audieri și amânări, judecătorii au decis acum că Iulian Sănducu, poreclit în mediul virtual „șmecherul cu Touareg” este nevinovat.

 

Tags: