Life

Soarele intră în Balanță pe 21 septembrie 2020. Vești extraordinare pentru două zodii

18.09.2020 | 18:27
Soarele intra in Balanta pe 21 septembrie 2020 Vesti extraordinare pentru doua zodii
ADVERTISEMENT

Soarele intră în Balanță pe 21 septembrie, cu o zi înainte de producerea echinocțiului de primăvară. Două zodii vor avea parte de surprize plăcute din toate punctele de vedere.

Soarele în Balanță – cum sunt afectate zodiile

Berbecii vor fi ceva mai responsabili cu cei din jur și se vor poziționa mai bine atunci când va fi nevoie de opinia sau expertiza lor.

ADVERTISEMENT

Taurii fac o pauză de la munca la foc automat și se gândesc foarte serios dacă viața lor poate continua în acest ritm infernal. Simt nevoia de schimbare.

Gemenii reușesc să își rezolve anumite probleme financiare și sunt foarte fericiți să vadă luminița de la capătul tunelului.

ADVERTISEMENT

Racii au parte de câteva momente complicate din punct de vedere sentimental. Stau foarte prost la capitolul dragoste.

Leii primesc vești extraordinare în seara zilei de 21 septembrie, informații cu ajutorul cărora se pot îmbogăți.

ADVERTISEMENT

Peștii trebuie să fie atenți la drum

Fecioarele au parte și ele de momente frumoase pe 21 septembrie. Își vor da seama care sunt lucrurile cu adevărat importante pentru ele.

Balanțele primesc și ele vești extrem de importante, noutăți care le vor face viața mai bună, chiar în dimineața zilei de 21 septembrie.

ADVERTISEMENT

Scorpionii sunt destul de agitați, iar cei din jur încep să îi abandoneze, arătându-le că nu au dreptate într-o chestiune arzătoare legată de bani.

Săgetătorii sunt puși pe harță. Simt o sete de justiție fulminantă, iar perioada care urmează poate fi una decisivă în privința lor.

Capricornii fac tot posibilul să evite conflictele pe 21 septembrie, dar necazurile vin de unde nu se așteaptă. Niște colegi de la muncă bagă bețe-n roate.

Vărsătorii pot spune că sunt fericiți, în sfârșit. Începe o etapă nouă în viața lor, în care totul va fi minunat.

Peștii trebuie să fie atenți la drumurile pe care le fac pe 21 septembrie. Prezența Soarelui în Balanță îi avertizează pe acești nativi: să conducă prudent, să evite aglomerările.

ADVERTISEMENT