Life

Soarele intră în Leu pe 22 iulie 2020. Cum se vor schimba viețile zodiilor până la finalul lunii

16.07.2020 | 18:30
Soarele intra in Leu pe 22 iulie 2020 Cum se vor schimba vietile zodiilor pana la finalul lunii
ADVERTISEMENT

Soarele intră în zodia Leu pe 22 iulie 2020, iar acest eveniment va marca traiectoriile tuturor semnelor zodiacale. Îți prezentăm care vor fi efectele directe ale acestui eveniment importante care se va produce în câteva zile.

Soarele în Leu pe 22 iulie: efectele asupra zodiilor

În astrologie, Soarele simbolizează însăși existența, dar și creativitatea și felul în care ne prezentăm în lume. Zodia pe care o guvernează este Leul, pe care o va lumina căci în curând ne apropiem de prioada acestui semn de foc.

ADVERTISEMENT

Leii și Berbecii vor fi cei mai bine poziționați de energia Soarelui. Dacă până acum priveau din interior spre exterior, de data asta vor privi în ei și vor căuta să afle de ce au fost nefericiți ori de ce simt în continuare că nimic nu iese cum ar trebui.

Soarele le dă această vitalitate, iar acum, mai ales că e vară, trebuie să profite de energia asta bună și de culorile minunate de afară pe care ni le oferă natura pentru a merge mai departe.

ADVERTISEMENT

Săgetătorii recuperează un timp pierdut, reînnoadă relațiile distruse cu persoane din familie sau prieteni din cauza lipsei comunicării. Săgetătorii trebuie să știe că doar comunicând îi vor putea ține aproape în permanență pe cei dragi.

Racii și Peștii, perioadă dezechilibrantă emoțional

Scorpionii au o perioadă extrem de bună. În mod normal, tranzitul Soarelui în Leu nu le-ar face bine, însă anul ăsta ei sunt cumva protejați de forțele Universului.

ADVERTISEMENT

Sunt avantajați în special Scorpionii care și-au luat lumea în cap și au plecat fără niciun leu prin străinătate. Dau de noroc orice ar face până în septembrie, căci sunt urmăriți de o karmă pozitivă.

Lucrurile se schimbă dacă vorbim de Pești și Raci, care se închid în ei și își plâng singuri de milă, lucru care nu îi va ajuta să își rezolve problemele emoționale pe care le-au strâns în perioada stării de urgență, iar acum explodează.

ADVERTISEMENT

Gemenii trebuie să se organizeze mai bine. Ei încep mai multe proiecte în același timp, dar niciodată nu le definitivează. Ar fi bine să se apuce de un singur lucru și să-l termine. În stilul lor haotic, oricât de multe idei bune ar avea, se vor trezi că vine cineva și le fură ideile și le vor duce la bun sfârșit înaintea lor. Așadar, Soarele le dă putința, dar la ei este voința.

Balanțele sunt într-o perioadă suspect de zen. Pe ele le deranjează mereu orice, dar din 22 iulie vor intra într-o oarecare transformare spirituală și vor privi lucrurile cu ochi mai huni. Vărsătorii, în schimb, sunt cam fâșneți și ar face bine să nu se joace prea tare cu focul pe plan amoros.

Taurii, Fecioarele și Capricornii nu sunt deloc influențate de tranzitul Soarelui în Leu. Poate doar Fecioarele care sunt foarate pesimiste s-ar putea să devină ceva mai optimiste, însă, în rest, lucrurile vor sta bine pentru nativii de pământ.

Ce e important de menționat: tranzitul Soarelui le-ar putea determina pe Fecioare, dar și pe Tauri, să se mai ocupe și de ei nu doar de muncă.

ADVERTISEMENT