News

Soartă cruntă pentru un complice în cazul de omor al fetiței din Serbia. Bărbatul a murit în arest

Uciderea fetiței în vârstă de 2 ani din Serbia a scandalizat opinia publică după ce autorii faptei au decis să arunce cadavrul Dankăi la groapa de gunoi din oraș.
08.04.2024 | 14:31
Soarta crunta pentru un complice in cazul de omor al fetitei din Serbia Barbatul a murit in arest
Soartă cruntă pentru un complice în cazul de omor al fetiței din Serbia. Bărbatul a murit în arest
ADVERTISEMENT

Căutată cu peste 10.000 de voluntari și polițiști în toată Serbia, dar și în alte țări din Europa, Danka fusese de fapt călcată de o mașină a salubrității din localitate, la 7 minute după ce fusese dată dispărută. Cel mai probabil șoferul și colegul său s-au speriat și au decis să scape cât mai rapid de cadavru.

Soartă cruntă pentru un complice în cazul de omor al fetiței din Serbia

Așadar, fără să stea prea mult pe gânduri au luat trupul fetei și l-au aruncat la groapa de gunoi din oraș. Mai mult, așa cum au determinat anchetatorii, autorii au vizitat periodic această groapă de gunoi pentru a se asigura că nimeni nu o găsește pe Danka. În cele din urmă și-au mărturisit fapta și vor petrece mulți ani după gratii.

ADVERTISEMENT

Asta, dacă nu vor păți ca și Dalibor Draijevic, un complice în acest caz. Conform presei din Serbia, bărbatul din orașul Bor a murit în detenție, la câteva zile după ce a fost reținut. Dalibor era suspectat că și-a ajutat fratele, pe Dejan, să ascundă cadavrul fetei, după ce fetița a fost călcată și ucisă de mașina salubrității din localitate.

În mașină se aflau șoferul Srdan Jankovic și Dejan Dragijevic. E neclar de ce cei doi și-au ascuns fapta și au decis să scape de cadavru, fără să acorde primul ajutor victimei și fără să cheme salvarea. Cel mai probabil cei doi s-au speriat sau ar fi avut și alte lucruri de ascuns, sunt de părere polițiștii.

ADVERTISEMENT

Investigația a durat 10 zile, iar în cele din urmă Jankovic și Dragijevic au fost reținuți pentru 30 de zile. Tot după gratii au ajuns și Rade și Dalibor Dragijevic, tatăl și fratele lui Dejan. Cei doi au fost bănuiți că au ajutat la mutarea și ascunderea cadavrului.

Moartea suspectă și subită a lui Dalibor va încurca cu siguranță ancheta, în condițiile în care anchetatorii se bazau pe mărturia acestuia, conform presei din Serbia. Se pare că un jurnalist de la publicația Kurir, atunci când au apărut primele informații că Danka a fost lovită cu mașina de cei doi bărbați, a luat legătura cu cel care avea în cele din urmă să moară în arest.

ADVERTISEMENT

Unul dintre suspecții în cazul Dankăi a murit în arest

Fără să mărturisească, Dalibor le-a transmis reporterilor că este șocat de această informație și speră să nu fie adevărată. ”Sper și mă rog lui Dumnezeu să nu fie el în spatele acestui lucru”, a declarat fratele lui Dejan.

În realitate, acesta știa prea bine ce s-a întâmplat pentru că și-a ajutat fratele în vârstă de 50 de ani să mute cadavrul. Ar fi ”vizitat” aproximativ 20 de locații înainte să se decidă unde să scape de cadavrul fetiței: la groapa de gunoi din oraș.

ADVERTISEMENT

În mod ciudat, autoritățile de la secția de poliție unde era ținut în arest suspectul au transmis că moartea acestuia a fost ”naturală”, deci nu există momentan suspiciuni că acesta s-ar fi sinucis sau că cineva din spatele gratiilor l-ar fi ucis.

ADVERTISEMENT