Fotbal intern

Bombă lansată de Burleanu! Mircea Sandu cerea ajutor la UEFA pentru afacerile fiicei lui!

Cel care a făcut dezvăluirea este actualul preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu.
06.03.2018 | 12:43
Bomba lansata de Burleanu Mircea Sandu cerea ajutor la UEFA pentru afacerile fiicei lui

Războiul pentru preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal a ajuns la un alt nivel! Se poate lăsa chiar cu plângeri penale! După ce Ionuţ Lupescu a declarat că se gândeşte să-l dea în judecată pe Răzvan Burleanu, pentru că acesta a spus că Lupescu şi Mircea Sandu au furat un milion de euro din bugetul FRF prin mai multe firme – vezi detalii, acum Burleanu face o nouă mişcare!

În presă – vezi imaginea sus, în galeria foto – a apărut o scrisoare cu antetul FRF prin care Mircea Sandu, preşedinte FRF la momentul respectiv, îi cerea unui oficial UEFA să îi ajute fiica! Cel care a făcut referire la acest eveniment a fost chiar Burleanu, care a postat un mesaj pe Facebook.

Solicitare de la FRF catre UEFA pentru afacerile Ralucăi Sandu

 „Atât de mult folosea Mircea Sandu fotbalul românesc şi poziţia sa pentru interesul personal încât ajunsese chiar să îi scrie unui membru al Comitetului Executiv UEFA, corespondenţă oficială FRF!, cu rugamintea ca acesta să faciliteze fiicei lui Mircea Sandu intrarea pe piaţa din Rusia pentru una din firmele ei!”, a scris Răzvan Burleanu pe blogul personal.

Din scrisoarea respectivă reiese faptul că Mircea Sandu îi cerea lui Sergey Fursenko să îi găsească fiicei sale, Raluca Sandu, parteneri de afaceri în Rusia, pentru un import de substanţe chimice! Dezvăluirea respectivă l-a lăsat rece pe fostul şef al Casei Fotbalului. „Nu mă interesează subiectul, scrieţi ce vreţi. Afacerile sunt afaceri, nu văd care este problema”, a fost declaraţia dată de către Mircea Sandu.