Life

Sora lui Cătălin Scărlătescu spune că nu are o relație apropiată cu Doina Teodoru. Ce o încântă, însă, la cumnata sa

Sora lui Cătălin Scărlătescu, Carmen Istrate, spune că nu are o relație apropiată cu Doina Teodoru, cumnata sa. Însă, îi este recunoscătoare pentru un lucru.
03.10.2023 | 18:40
Sora lui Catalin Scarlatescu spune ca nu are o relatie apropiata cu Doina Teodoru Ce o incanta insa la cumnata sa
Sora lui Cătălin Scărlătescu, dezvăluiri despre relația ei cu Doina Teodoru. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Sora lui Cătălin Scărlătescu, Carmen Istrate, a vorbit despre fratele ei, dar și despre cumnata sa, Doina Teodoru. A mărturisit că nu este în relații foarte apropiate cu actrița, dar acest lucru nu înseamnă că nu este mulțumită de ea. Dimpotrivă, îi este recunoscătoare pentru un lucru.

Ce spune sora lui Cătălin Scărlătescu despre Doina Teodoru, cumnata sa

Cătălin Scărlătescu este un bucătar recunoscut de întreaga țară, datorită rolului de jurat al emisiunii ”Chefi la Cuțite”, însă puțină lume știe că el are și o soră, pe nume Carmen Istrate. Aceasta i-a fost alături până acum în cele mai grele momente și i-a analizat atent fiecare relație.

ADVERTISEMENT

De curând, Carmen Istrate nu s-a sfiit să-și exprime părerea despre actuala parteneră de viață a fratelui.  Actrița Doina Teodoru este cea care de doi ani i-a cucerit inima maestrului bucătar și pare că au o poveste de dragoste solidă.

Sora lui Cătălin Scărlătescu a dezvăluit în cadrul unui interviu că nu este foarte apropiată de îndrăgita actriță, dar îi mulțumește că i-a transformat fratele. Concret, Doina Teodoru a reușit să scoată din Cătălin Scărlătescu tot ce are mai bun, ceea ce nu i-a reușit altei femei cu care el s-a iubit.

ADVERTISEMENT

”Cu Doina nu sunt foarte apropiată. Însă vreau să-i mulțumesc pentru că a reușit cu Cătălin ceva ce nu a putut nici o femeie până acum… să scoată ce e mai bun din el. Nu știu dacă se gândesc la nuntă sau nu, însă eu una abia aștept să se întâmple. Sunt foarte frumoși împreună”, a declarat Carmen Istrate pentru Click!

Carmen Istrate, despre actuala relație a lui Cătălin Scărlătescu: ”Foarte frumoasă”

Totodată, de când Cătălin Scărlătescu este împreună cu Doina Teodoru nu mai petrece foarte mult timp în preajma surorii lui, așa cum se întâmpla odinioară. Însă, situația nu o deranjează pe Carmen Istrate, considerând că povestea de dragoste a juratului de la Antena 1 este una foarte frumoasă.

ADVERTISEMENT

”Am avut o perioadă în care ne petreceam tot timpul împreună. Acum el stă mai mult cu Teodora, ceea ce este și normal să fie așa. Au o relație foarte frumoasă și de multe ori dacă stau cu ei nu au ochi decât unul pentru celălalt.

Nu ne băteam niciodată. Am avut o relație matură dintotdeauna. Maxim mă mai lua el peste picior când făceam vreo prostie. Cătălin e omul care te atinge cu vorba, nu cu palma, și ustură mai tare așa”, a mai precizat Carmen Istrate.

ADVERTISEMENT

O bună perioadă, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru nu s-au mai afișat împreună, ceea ce a stârnit zvonuri ale despărțirii. Însă, de curând, într-o postare pe rețelele de socializare, Doina Teodoru a ironizat situația: ”Nu ne-ați mai văzut de mult timp. Adevărul e că deși stăm în aceeași casă, parcă nici noi nu ne-am mai văzut de mult ?”, a scris actrița.

ADVERTISEMENT