Fotbal international

VIDEO. Sorana învinge un fost lider mondial: “N-a fost un meci extraordinar. Jocul poate să fie mai bun” Cu cine joacă în sferturi

UPDATE, ora 11:36. Adrian Cruciat, antrenorul Soranei Cîrstea, a vorbit despre victoria româncei în faţa Karolinei Pliskova, dar şi despre meciul din sferturi, cu Jelena Ostapenko: ...
05.10.2017 | 11:05
VIDEO Sorana invinge un fost lider mondial Na fost un meci extraordinar Jocul poate sa fie mai bun Cu cine joaca in sferturi

UPDATE, ora 11:36. Adrian Cruciat, antrenorul Soranei Cîrstea, a vorbit despre victoria româncei în faţa Karolinei Pliskova, dar şi despre meciul din sferturi, cu Jelena Ostapenko: 

“Sorana este foarte matură şi ştie ce are de făcut. Se află pe un drum foarte bun. Astăzi n-a făcut un meci extraordinar. Ea poate juca mai bine. Din punct de vedere tactic, Sorana a făcut ceea ce trebuia. A luat mingea devreme şi nu i-a dat voie Karolinei să intre în meci. Sorana a atacat mereu. Ulterior, Pliskova a intrat în meci, dar Sorana a fost puternică mental şi a avut un joc solid. Aşa a reuşit să tranşeze meciul.

Cîrstea şi Ostapenko au jucat împreună şi se cunosc. E un meci dificil şi va fi greu pentru Sorana. Vom încerca să pregătim meciul cât putem de bine. Ea trebuie să intre cu încredere pe teren pentru că joacă foarte bine în acest moment”, a spus Cruciat la TV Digi Sport.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

UPDATE, ora 09:36. Sorana Cîrstea joacă în sferturile de finală de la Beijing cu Jelena Ostapenko. Letona a stat puţin pe teren cu Shuai Peng. Chinezoaica s-a retras la scorul de 3-0 pentru adversară acuzândă o accidentare. Meciul va avea loc vineri la o oră ce va fi anunţată ulterior. 

UPDATE, ora 09:00. Sorana Cîrstea se alătură Simonei Halep în sferturile de la WTA Beijing. După victoria împotriva Karolinei Pliskova, Sorana va evolua în sferturi cu învingătoarea duelului Peng-Ostapenko. Simona Halep şi Sorana Cîrstea se pot întâlni în semifinale.


UPDATE, ora 09:00 / Sorana Cârstea obţine una dintre victoriile anului în faţa Karolinei Pliskova. Românca a spulberat fostul lider mondial cu 6-1 în primul set şi a avut loc o revenire incredibilă în a doua manşă. Pliskova a condus cu 5-2, dar Sorana s-a impus cu 7-5. 

UPDATE, ora 08:07 / Sorana Cârstea o spulberă în primul set pe Karolina Pliskova, scor 6-1. Cehoaica a început cu break, iar apoi a urmat seria de 6 game-uri la rând pentru româncă. 

UPDATE, ora 07:30 / Începe în câteva minute meciul dintre Sorana Cîrstea şi Karolina Pliskova. 


Jucătoarele din România au un parcurs excelent până acum la puternicul turneu de la Beijing, ultimul turneu major al anului 2017, înaintea galei finale a primelor opt clasate în ierarhia WTA, care se va desfăşura la Singapore. Simona Halep a ajuns în optimi, dar acolo va trebui să spargă complexul Şarapova, care are 7-0 la meciuri directe. Numărului 2 mondial i s-a alăturat Sorana Cîrstea, care a întrecut-o în două seturi pe americanca Christina McHale, 7-6, 6-0.

Sorana Cirstea – Karolina Pliskova LIVE STREAM WTA Beijing. Doar primul set a menţinut suspansul, pentru că al doilea act nu a mai istoric, Sorana jucând foarte bine, agresiv şi nelăsând nici o şansă adversarei sale. De menţionat că până la această a treia întâlnire directă Sorana nu câştigase niciodată în faţa lui McHale. Cîrstea traversează acum, pe final de an competiţional, o formă sportivă excelentă şi va căuta să dea o replică puternică în optimi, în partida pe care o va disputa în compania locului 3 mondial, Karolina Pliskova.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Sorana Cirstea – Karolina Pliskova LIVE STREAM WTA Beijing

Sorana Cîrstea a reuşit să depăşească lunga perioadă de cădere avută în ultimii ani, cauzată şi de unele probleme de sănătate care o împiedicau să servească bine şi acum a revenit în Top 50, cu speranţe de a ajunge până la sfârşitul anului chiar şi mai sus, în Top 40, clasare pe care a mai avut-o doar în urmă cu patru ani. Fostă sfert-finalistă la Roland Garros în 2009, Cârstea a atins cel mai bun loc din carieră în 2013, când s-a aflat pe poziţia a 21-a.

Sorana Cirstea – Karolina Pliskova LIVE STREAM WTA Beijing. Sorana are patru titluri WTA în carieră şi a acumulat o sumă frumuşică, peste 4 milioane de dolari. La 27 de ani ea are toate motivele să spere, că dacă va fi sănătoasă, în 2018 va putea continua ascensiunea, revenind undeva între primele 30 de jucătoare din circuit. A treia româncă prezentă la Beijing, autoare a unei mari surprize în primul tur, în care a spulberat-o pe britanica Johanna Konta, este Monica Niculescu, ea urmând să joace miercuri cu reprezentanta gazdelor, Shuai Peng.