Sporturi

Sorana Cîrstea, victorie în două seturi la miezul nopţii! În continuare, Anastasija Sevastova în sferturi la BRD Bucharest Open 2018

20.07.2018 | 01:04
Sorana Cirstea victorie in doua seturi la miezul noptii In continuare Anastasija Sevastova in sferturi la BRD Bucharest Open 2018

Sorana Cîrstea, victorie în două seturi la miezul nopţii. Sorana Cîrstea s-a calificat în sferturile de finală la BRD Bucharest Open 2018 după ce a trecut în două seturi de Zanevska.

Sorana Cîrstea, victorie în două seturi la miezul nopţii. Sorana Cîrstea s-a calificat în sferturile de finală la BRD Bucharest Open 2018 după ce a învins-o pe sportiva din Belgia, Maryna Zanevska, locul 166 WTA, scor 6-2, 7-5, la capătul unui meci care a durat o oră şi 16 minute şi s-a terminat la aproape o oră după miezul nopţii. Participarea în sferturi la BRD Bucharest Open este recompensată cu 5.900 de dolari şi 60 de puncte WTA.

Chiar dacă cele două jucătoare au avut de aşteptat o bună bucată de timp, iar meciul lor ar fi putut cu uşurinţă fi reprogramat vineri din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, organizatorii au decis să facă tot posibilul ca această partidă să se termine azi pentru că Sorana ar fi trebuit să joace două partide în aceeaşi zi dacă nu ar fi jucat joi partida din turul secund la Arenele BNR din Capitală. “Vă mulţumesc că aţi stat până la ora asta şi le mulţumesc părinţilor copiilor de mingi că i-au lăsat până la ora asta. Sper să vă aduc în continuare bucurii”, a spus Sorana Cîrstea după meci.

Sorana Cîrstea, victorie în două seturi la miezul nopţii

Deşi nu a pierdut set la această ediţie a BRD Bucharest Open, Sorana Cîrstea va avea o misiune foarte dificilă în sferturile de finală. Sportiva din Tîrgovişte o va întâlni vineri pe favorita numărul 1 a întrecerii din Bucureşti, Anastasija Sevastova, din Letonia, locul 22 WTA. Totuşi, Sorana are un aspect important de partea sa în confruntarea cu letona, deţine avantajul întâlnirilor directe, 2-1, însă toate cele trei partide s-au disputat pe hard. Va fi o premieră pentru ambele sportive să evolueze una împotriva celeilalte pe suprafaţa roşie. Meciul din sferturi este programat vineri, al patrulea pe terenul central, după confruntarea dintre Mihaela Buzărnescu şi Yafan Wang. “Sper ca astăzi să vă mai aduc o victorie”, a mai spus Cîrstea la finalul partidei.