Premier League

Soția lui Demarai Gray, amenințată cu maceta în propria casă: „Am rămas pietrificată! Nu aveam haine pe mine și m-au întrebat unde sunt banii și bijuteriile”

25.11.2019 | 11:51
Sotia lui Demarai Gray amenintata cu maceta in propria casa Am ramas pietrificata Nu aveam haine pe mine si mau intrebat unde sunt banii si bijuteriile
ADVERTISEMENT

Soția lui Demarai Gray, mijlocașul lui Leicester City, a avut parte de un moment teribil chiar în propria casă în care se mai afla copilul de doar 6 săptămâni al cuplului. Patru hoți au intrat în locuința celor doi și au amenințat-o cu macete. Până la urmă, agresorii au plecat cu 24.000 de lire sterline și cu mai multe bijuterii.

Soția lui Demarai Gray, amenințată cu maceta în propria casă

Emma Hickman, soția lui Demaray Gray, a fost amenințată de 4 indivizi înarmați cu macete în propria casă. Hoții au urmărit prin Google drumul către casa fotbalistului lui Leicester și au pândit până când nevasta lui a rămas singură.

ADVERTISEMENT

„Dormeam în momentul în care cineva a intrat în dormitorul meu. Nu aveam idee ce se întâmplă până când am văzut un om cu o macetă. Nu aveam nici măcar haine pe mine și am rămas sub plapumă. M-au amenințat și m-au întrebat unde sunt banii și bijuteriile după care le-am spus”, a spus proaspăta mămică.

  • 23 de ani a împlinit Demaray Gray pe 28 iunie

„Am rămas pietrificată!”

„Mi-au furat Rolexul și mi-au zis că soțul meu îmi poate cumpăra altul. Am rămas pietrificată. Mi-au zis că nu o să-mi facă rău dacă voi colabora cu ei. Le-am dat tot ce aveam de valoare din casă”, a mai declarat Emma Hickman.

ADVERTISEMENT

Demarai Gray a jucat în ultimul meci al lui Leicester City, în victoria 2-0 cu Brighton. Gray a marcat împotriva României U21 la Campionatul European din Italia și San Marino în victoria „tricolorilor” mici cu 4-2.

  • 20.000.000 de euro este cota de piață a lui Demaray Gray, conform transfermarkt.com
Tags: